18 Haziran 2014 Çarşamba

Down Under Natural's Argan Saç Serumu


Merhaba.:) Bir saç bakım yazısıyla daha karşınızdayım.Bir süredir bloğu biraz fazla ihmal ettiğimin farkındayım ama şimdi tekrardan yazılarıma dönme zamanı..:)

Down Under Markasının ilk denediğim ürünü bu serumdu açıkçası..Dibini gördüğüm bir ürün olunca,artık yazmanın zamanıdır diyerekten yorumlarıma geçme zamanı..

 

Serumun genel özellikleri..:Kolay kırılan,mat ve özelliklede kuru saçlar için formüle edilmiş bir serum kendisi.Bakım amaçlı durulanmayan bir serum..

 

İçeriği:İçerisinde E vitamini,Argan yağı ve Omega 9 Bulunuyor.Saç için oldukça önemli maddeler içeriyor.




Kullanımı:Banyodan sonra ıslaklığı alınmış nemli saçlarıma birkaç damla aldıktan sonra tüm saçıma uygluyorum.Eger sizinde saçlarınız benim gibi oldukça kuruysa,saç uçlarınız için ekstradan birkaç damla daha uygulayabilrsiniz devamında..Ardından durulamadan kurumaya bırakıyorsunuz saçlarınızı..Bu kadar..

 

 

İzlenimlerim..: Özellikle kokusunu gerçekten çok beğendiğimi söyleyebilirim.Saçlara verdiği yumuşaklık hissi gerçekten güzel.Ve birkaç aydır kullandığım süre boyuncada devamında saçlarıma ekstra bakım yaptığı ve besledigi kanısındayım.Saçlardaki genel kuruluğu almak,parlaklık vermesini sağlamak ve dahada önemlisi kırık oluşumunu azaltmak için haftada 2-3 defa kullanıyorum.

 

Sevgiler..:)


                                                                                         Paylaşan:Zencefilkız