5 Temmuz 2014 Cumartesi

John Frieda Gece Onarım Serumu




Merhabalar..Bir saç bakım ürünü yazısıyla daha karşınızdayım..Bugun sizlere pekçok kozmetik mağazasında sıkça gördüğümüz bir marka olan John Frieda markasının ünlü ürünlerinde bir tanesi olan gece onarım bakım serumundan bahsetmek istiyorum.

Malum,yaz geldi deniz kum güneş,klor derken saçlarımız çevresel faktörlerin yıpratıcı etkisine karşı daha açık bir hale geldi..Ve bu etkenlerin iyi kötü yan etkileride daha hissedilir olmaya başladı..

Özellikle yaz mevsiminin kendine iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde saç bakımının saç üzerindeki olumlu etkileri dahada özen kazanmış oldu..Benimde böyle günlerde daha bir bakım ürünlerine sarıldığım zamanlar hiç şüphesiz dahada fazla..Özellikle gündüzki yoğun koşuşturmaca,stres,güneş gibi etmenler saçlardaki bu bakımı olmazsa olmaz bir hale getiriyor.İşte buradada saç bakım ürünleri imdadımıza yetişiyor bir nevi..Bugunde sizlere kendi saç bakım rutinimde fırsat buldukça kullandığım ürünlerden birisi olan bu bakım serumundan bahsetmek istedim..


Kullanılışı..:Bu serumun önemli özelliklerinden bir tanesi gece uygulanıyor oluşu..Temiz kirli fark etmeden saçlarımızın boy ve uçlarına yoğun miktarda uyguluyorum ardından uyku zamanına geçiyorum diyebilirim.Ertesi sabah 1 bazen 2 defa saçlarımı şampuanlayıp arındırıyorum.Bu kadar..

Yalnız burada dikkat edilecek bir husus,saç diplerine bu serumu getirmemeye özen göstermek.. Özellikle hassaslaşmış ve kırılmaya kurumaya müsait olan bölgelere (saç uçları gibi) daha fazla yoğunlaşarak uygulamanızı önerebilirim.



Etkileri..Gözlemlerim..: Saçlarıma uyguladıktan sonra ertesi gün yıkadığım zaman özellikle uç kısımlardaki yıpranmış,bir tür çatallanmış bölgeyi onarmasa bile büyük ölçüde maskelediğini gözlemedim diyebilirim.Benim saçımdaki etkisi bu şekilde oldu en azından.. Ve saç uçları ve saç boylarındaki incelemeyide kısmen yok ediyor/maskeliyor diyebilirim.Özellikle ertesi gün saçlarınızın daha önem kazandığı bir günse yada özel bir davete katılacaksınız ve bir tür kurtarıcı(günü kurtarıcı) ürün arıyorsanız bu ürüne bir şans verebilirsiniz diye düşnüyorum. Uygulama sonrasında çok daha parlak ve kısmende olsa hacimli saçlar yaratıyor diye düşünüyorum..

Saçlarımda ağırlık gibi bir durum oluşturmadı.Yumuşaklık verdi kullandığım süre içerisinde.

Ne kadar sıklıkta uygulanmalı..??:Aslında bu durum daha çok saçın bakım ihtiyacına göre değişebilen bir konu..Haftada 1 bazende 2 defa uygulanabilir.Özellikle yoğun oranda yıpranma hissettginiz dönemde bu sayıyı ikiye çıkarabilrsiniz diye düşünüyorum.Ben o şekilde uyguluyorum mesela..

 

Fiyatı:42 tl..

 

Sevgiler..:)


                                                                                      Paylaşan:Zencefilkız