4 Haziran 2015 Perşembe

DDF Sulfur Mask



 

Ddf dermo kozmetik markası olarak pekçok eczanede karşımıza çıkabilen bir marka aslında..Bugün de sizlere bu markanın bilinen ürünlerinden birisi olan maskesinden bahsetmek istedim.

Ddf Blemish Minimizing Mask..Yada diğer bilinen adı ile Masque Sülfüre..Surfur maskesi..

 

 

Yapısı:Kokusu oldukça bitkisel..Rengi çok açık yeşilimsi/grimsi tarzda boz bir renge sahip ve oldukça yoğun bir yapısı olduğunu söyleyebilirim.Katıya yakın tarzda bir yoğunluk.. Cildime sürerken her ne kadar bir zorlansamda bu konuda oldukça sevdiğimi söyleyebilirim genel olarak..

İçeriğinde Sulfur,Aloe Vera,Kaolin,Okaliptus yağı bulunuyor.Antibakteriyel özellik taşıması sebebi ile özellikle içeriği oldukça yoğun diyebilirim.





Hangi Cilt Tiplerine daha uygun..? :Karma,Yağlı ve normalden karmaya doğru olan ciltler için uygun bir maske olduğunu söyleyebilirim.Özellikle sivilce ve gözenek problemi,yağlanma tarzında şikayetlere sahipseniz bu maske size uygun olabilir diye düşünüyorum.

 

 

Gözlemlerim..: Özellikle yaz aylarına adım attığımız şu günlerde,karma olan cildimin eskisine göre biraz daha parlama problemi yaratabildiği zamanlarda kullandığım bir maske oldu diyebilirim. Peeling yaptıktan sonrasında tüm yüzüme ince bir tabaka halinde uyguladığım maskeyi 10 dakika kadar beklettikten sonra ılık havlu yardımıyla temizliyorum.Ben tercihen Rival De Loop markasının peeling etkili mini yüz havlu beziyle temizliyorum diyebilirim.Üzerine tonik uyguluyorum.Uygulama bu kadar basit bana göre..Özellike bu maskeyi uyguladığım dönemde cildimde parlama yaşadığım zamanlarda matlaştırma amaçlı kullanıyorum.Sivilceleri kurutucu etkiside mevcut bana göre bu maskenin..Sevdim..:)

 

 

Sevgiler..:) 

 

  

                                                                                           Paylaşan:Zencefilkız

2 Haziran 2015 Salı

Organix Biotin&Collagen Şampuan

Merhaba..Organix markası ülkemizde uzun zamandır satışta olmasına rağmen Gratis ve Watsons gibi mağazalarada gelince daha bir ulaşılabilir oldu sanki..Her ne kadar eczanelerde uzun zamandır satışta olan bir marka olsada,ben ancak bu sene gerçek anlamda bu markayla tanıştığımı söyleyebilirim. Geçen aylarda pekçok ürününü almış olsamda özellikle uzun zamandır kullandığım ve deneyimlediğim bir ürün olduğunu düşündüğüm Biotin&Collagen serisinin şampuanından bahsetmek istedim bugün sizlere..




Adından da anlaşılacağı üzere bu seri özellikle Biotin Vitamini ve Collagen içerikli bir seri..Biotin vücut için son derece önemli ve gerekli olan bir vitamin aslında..Saçlarımız,tırnaklarımızın güçlü ve sağlıklı bir şekilse uzamasında ve güçlenmesini önemli bir rol oynayan vitamin olan Biotin'i Organix markasıda kendi serisinde kullanmayı tercih etmiş.

 

Bu şampuanın vaad ettikleri..: Saçların kırılmadan sağlıklı dolgun ve hacimli uzamasını vaad ediyor bu seri..Esas olarakta hacimli ve dolgun gözükmesini sağlayarak saçın normal uzama döngüsünü hızlandırmayı amaçlayan bir serinin şampuanı kendisi diyebilirim.




Yapısı:Kıvamı oldukça yoğun ve parfüm içeriyor.Kokusu son derece güzel..Banyodan çıktıktan sonra bile uzunca bir sure bu koku devam ediyor saçlarımda diyebilirim.

 

Özellikleri..Gözlemlerim..:Saçlarımı ağırlaştırmadan nazikçe olduğu kadar son derece etkili temizliyor diyebilirim.Benim saçlarım her ne kadar kuru olsada,ekstradan bir yağlanma,ağırlaştırma yada dahada kurutma gibi bir yan etki gözlemlemedim diyebilirim. İlk kullanımdan sonra bile saçlarımın daha dolgun ve hacimli gözüktüğünü gözlemledim.İlginçtir,ben şampuanların bu tarzda etkileri olduğuna inanmasamda,bu şampuan bu konuda son derece etkili oldu diyebilirim. Saçlara hacim ve dolgunluk kazandırma konusunda benden sınıfı geçti diyebilirim.Uzatma döngüsünü hızlandırma konusunda ise birkaç aydır kullandığımı göz önünde bulundurursak eğer çok fazla bir etki gözlemlemedim bu konuda diyebilirim.

 

*Kullandıktan sonraki zamanlarda saçlarımı oldukça yumuşattı ve çok daha kolay taranmasını sağladı diyebilirim aynı zamanda..

 

Tekrardan satın alırmıyım derseniz,alırım diye düşünüyorum.Begendim mi,evet kesinlikle..:)

 

Fiyatı:38 tl..

 

Sevgiler..:)

 

 

                                                                                        Paylaşan:Zencefilkız