28 Aralık 2015 Pazartesi

Kerastase Therapiste Maske




Kerastase'ın terapistlerin titizliğinden adeta ilham aldığı yeni serisi olan mavi kaplı bu serinin en büyük özelliklerinden bir tanesi aşırı yıpranmış saçların onarılmasını,saçın elektriklenmesini kontrol altına alarak daha yoğun,parlak,canlı ve kuruluğunu ortadan kaldırmayı vadeden,pekçok olumlu özelliği birarada bulundurmayı sunan bir seriside diyebiliriz kendisine sanıyorumki..

 

Hangi tip saçlara uygun..??: Özellikle kalın telli,yıpranmış,aşırı yıpranmış,erozyona uğramış ve kuru saçlara öneriliyor.Saçın elastikiyetini geri kazandırmayı vadediyor.

 

Gözlemlerim..: Kullandıgım süre içerisinde özellikle saçlarım çok daha parlak ve esnek,yumuşak adeta yumuş yumuş saçlar elde ettiğimi söyleyebilirim. Saçlarımda herhangi bir ağırlık,yağlanma yapmadı. Saç kırıklarını onarıcı bir etkisinden ziyade bana göre saç uçlarındaki yeni kırıkların oluşumunu duzenli kullanımda büyük ölçüde engelliyor.

 

Kullanımı: Banyo sonrası hafifçe nemi alınmış saçların boy ve uçlarına (diplere değdirmeden,uçlarına yoğunlaşarak) uyguluyorum.Ardından streç bir boneyle tüm saçı kapatıp 5-6 dakika kadar ısı uyguluyorum ve 1 saat kadar bekletiyorum.Ardından duruluyorum.

 

Çok sevdiğim,severek kullandığım bir maske oldu kendisi..

 

Hayallerinizdeki saçlara kavuşmanız dileğiyle..

 

Sevgiler..:)

 

                                                                                               Paylaşan:Zencefilkız

20 Aralık 2015 Pazar

Aralık-Biten Ürünler

Merhabalar.Bir bitenler yazısı ile daha devam ediyorum.Bu ay severek kullandığım,bitmesine üzülmediğim,iyi ki bitmiş sonunda dediğim ürünlerle dolu bir ayın sonuna doğru geldiğimi belirtmeliyim sanıyorum.Bakalım hangi ürünleri kullanmışım,hangilerini sevmişim,beğenmişim bir bakalım..

 

Cilt bakım ürünleri..:




Pure Beauty White/Bright Maske:Haftalık tek kullanımlık olan bu paket maskeleri ilk defa deneyimlediğimi söyleyebilirim.Haftada 1-2 defa sıklıkta kullanılabileceği yazan bu maske özellikle eşit bir cilt tonu,aydınlık ve canlı bir cilt vaat ediyor diyebilirim.Beyaz gül içerikli bu maskeyi ben haftada 2 defa banyo sonrasında kil maskesinin devamında nem verme ve genel bakım amaçlı kullanıyorum diyebilirim.İçeriğinden tek kullanımlık ve tüm yüzü kaplayabilecek büyüklükte bir kağıt maske çıkıyor cilde uygulayıp 13 dakika kadar bekliyorum (10-15 dakika yazıyor uygulamada sanıyorum) ardından durulamadan kalanları cildime masaj yoluyla yedirerek ciltte bırakıyorum. Bu maskeyi akşamları uyku öncesi uygulamayı tercih ediyorum diyebilirim.Daha yumuşak ve aydınlık bir cilt oluşturduğunu gözlemledim diyebilirim.

 

Watsons Pamuk:Her zamanki kullandığım ve beğendiğim makyaj temizleme tarzında kullandığım pamuklardan.Tekrardan yenisi açtım diyebilirim.

 

Lancome Hydra Intense Nem Maskesi:Jelimsi yapıda kil maskesi sonrasında uygulaıdıgım bir diğer nem maskesi.Bu maske ile biraz önceki yukarıda bahsettiğim beyaz gül içerikli maskeyi dönüşümlü olarak kullanıyorum.Bu maskeyi özellikle soğuk aylarda cildin nem kapasitesini arttırma amaçlı tum yüzüme uyguluyorum ve ertesi sabah ılık suyla duruluyorum sadece o kadar.

 

Nivea Black&White Deodorant:Severek kullandığım ürünlerden birisi.Tekrardan yenisini aldım.

 

Saç Bakım ürünleri..:




Selective AminoKeratin Maskesi:Keratin içerikli bu maskeyi haftada 1 defa tüm saçıma uygulayıp ardından duruluyorum.1 saat kadar bekletiyorum saçımda.Kılcal damar koruyucu maske olarakda geçen bu maskeyi,saçı güçlendirmek ve kırık oluşumunu önleme amaçlı kullanıyorum diyebilirim. Muzumsu aromalı ilginç bir kokusu var diyebilirim.Saçımda herhangi bir ağırlık yapmadı.Severek kullandığım ürünlerden diyebilirim.

 

Kerastase Therapiste Maske:Kerastase'ın yeni çıkan serisindeki aşırı yıpranmış saçlar için olan bu maskeyi,keratin maskesiyle dönüşümlü olarak kullanıyorum.Saçlarımdaki bıraktığı etkiyi,parlaklıgı,yumuşaklığı cok sevdim.Yenisini kullanıyorum diyebilirim şuanda.Son derece başarılı buldum diyebilirim.Bu maske hakkında ayrıntılı bir yazıyı önümüzdeki günlerde yazacağım.

 

Kerastase Intense Kök hücre yenileyici Serum:Bu serum hakkında ayrıntılı bir yazı yazmıştım öncesindede.Uzun zamandır düzenli bir şekilde kullandım.Şimdilik ara verdim.Bir süre sonrasında tekrardan alabileceğim serumlardan birisi olduğunu söyleyebilirim benim için. Bu serum hakkındaki ayrıntılı görüşlerim için dilerseniz şuradaki  tıkkk yazıma bakabilirsiniz.

 

Kerastase Aqua Oleum Serum:Bu serum hakkında pekçok defa konuştum sanıyorumki.Kuru saçlar için son derece etkili olduğunu dusundugum ve bitmesine en çok üzüldüğüm ürünlerden birisi olduğunu söyleyebilirim.Ayrıntılı yazı için dilerseniz blogdaki şu yazıma bakabilirsiniz tıkkk

 

Kerastase Fusion Dose Omega:Bu minik kapakların farklı çeşitleri var aslında.Bendeki ince telli saçları biraz daha yoğunlaştırma ve daha genel bakım yapmaya yönelik bir serisi.Her ne kadar bu seri olgun saçlar için önerilsede ben bu serumdan oldukça memnun kaldığım için kullanıyorum diyebilirim düzenli olarak.Bu serumu kullanma mekanızması şu şekilde diyebilirim kısaca. Aqua oleum serum tarzındaki Kerastase Serumların kapaklarına takılarak ürün aktive oluyor ve ikili serum karışımı şeklinde kullanılmış oluyor bir nevi.Kuru saçlar için olan fusion dose ile karıştırarak uygulayınca ikili saç bakım nem bombası tarzında :) bir ürün elde ettiğimi söyleyebilirim.Çok sevdiğim bir ürün oldu kendisi.Bu serum hakkında detaylı bir yazı yazmayı düşünüyorum önümüzdeki zamanlarda diyebilirim.

Benim bir süredir kullanıp bitirdiğim ve memnun kaldığım ürünler bu şekilde diyebilirim.Artık çoğunlukla farklı ürünleri deneyerek bir nevi heyecan arayışında olmadığımdan gerçekten memnun kaldığım ürünleri almaya devam ediyorum sadece sanıyorumki özelliklede saç bakım ürünlerinde.

Sizler bu ay hangi ürünleri severek kullanıyorsunuz..?

 

Sevgiler..:)

 

 

                                                                                        Paylaşan:Zencefilkız