27 Temmuz 2012 Cuma

Burt's Bees Tırnak Eti Bakım Kremi


Malum şu sıralar sıcak yaz günlerini yaşıyoruz.Cilt bakımı,saç bakımı derken eller de en az cildimiz,saçımız kadar özen istiyor.Özelliklede sıcak plaj günlerinde renk renk ojeler surmek istiyoruz hepimiz..!!:)) Guzel ojelerin,guzel ellerin birinci şartı tabikide bakımlı eller,tırnaklar..:)Başarılı bir manikür,pedikür içinde iyi bir tırnak eti kremi şart..

Bugün sizlere Burt's Bees tırnak eti bakım kreminini tanıtacağım..

Özellikleri..:



%100 doğal Limon yağı içeren bu kremin kıvamı oldukça yoğun.Tırnaklara sürdüğünüz anda hem tırnakları hemde tırnak etlerini besliyor.Manikür yaparken az miktarda sürebilirsiniz.Biraz yedirdiğiniz zaman gerçektende yumuşatıyor.Tırnakları nemlendirirken (tırnak etlerini) aynı zamanda güçlendirmesini sağlıyor.Bu sayede manikür sürenizide uzatmış oluyor.İçeriğindeki E vitamini ve Badem yağı iyileştirmeye vede nemlendirmeye yardımcı oluyor.Balmumuysa;nemi hapseder.

Ferah bir limon kokusu mevcut..:)Paraben, Ftalat ve Petrokimyasallar gibi içerikler içermiyor.

Küçük bir kapta olmasına ragmen oldukçada bereketli..:)

Fıyatı:34 TL..

 

Sevgiler..:)

                                                                              Paylaşan:Zencefilkız

Burt's Bees Beeswax Lip Balm

Merhabalar..Lip balm dosyasının 2.yazısıyla karşınızdayı.Bu sefer Burt's Bees markasının bir diğer lipbalm üyesi olan Beeswax çeşidiyle karşınıdayım.Burt's Bees Beeswax Lip Balm..


Özellikleri:

 -Bu dudak kremi/lip balm ise nane içeriyor.

-Bal mumundan yapılmış olup, yine markanın diğer iki lip balmı(Ballı ve narlı) gibi, %100 doğal koruyucu dudak kremi.

- Burt's Bees markasının en popüler ürünü olan bu dudak nemlendiricisi doğal içeriğiyle dudakların kurumasını ve çatlamasını önler, çatlamış dudaklarda rahatlama sağlar.
- İçeriğindeki balmumu, hindistan cevizi yağı, biberiye yaprağı ekstresi, nane yağı gibi doğal formülüyle yaz kış dudağınızı güneşin etkilerinden ve soğuktan korumanıza yardımcı olur.

-Paraben, sülfat, fatalat veya diğer petrokimyasallar içermez.

-Markanın genel prensibi gereği,hayvanlar uzerinde test edilmemiştir.:)


İzlenimlerim..:

Sürdüğünüz andan itibaren bir tür nane ferahlığı sizi karşılıyor.Tıpkı menthol hissinin verdiği ferahlık hissi gibi..Geceleri yatmadan önce veyada gün içerisinde ihtiyaç duydukça sürüyorum.Sürdükten sonra dudaklarda uzunca süre kalıyor.İyi bir makyaj altı bazı oluşturuyor bu üründe dudaklarda,tıpkı diğer iki çeşidinde olduğu gibi.Herhangi bir renk vermiyor.Nemlendirmesinide gayet başarılı buldum bu çeşidinde de..(E vitamini içermesinden dolayıda etkisi büyük.)

 Fiyatı:9.90 tl.

Boynerlede bulabilirsiniz..

Sevgiler..:)

                                            Paylaşan:Zencefilkız

 

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Arılardan Bir Armağan..:) Burt's Bees Dudak Balmları..



Burt's Bees markasını pekçoğunuz duymuşsunuzdur..Bu markanın özellikle içeriğinin çok yuksek oranda (Ürünlerinde En az %95-96 oranınının) doğal içeriğe sahip olması tercih nedenlerimin başında geliyor..Bugün sizlere tanıtacağım ise bu markanın özellikle yurt dışındada pekçok fanatiği bulunan bir ürünü olan dudak/lip balmı..Ballı,Nar özlü gibi seçenekleri mevcut..



Ballı Lip Balm:

Özelliği:Özellikle kışın kuruyan,çatlayan dudaklar için birebir.Surdugunuz andan itibaren dudaklarda çok koş bir yumuşaklık hissi bırakıyor.Yağlandırma,yapış yapış yapmadan..Şahsen benim dudaklarım kışın özellikle çok kurur,hatta bazen yeryer kanayacak kadar..Fakat bu dudak balmıyla tanıstıgımdan beridir bu durum çok buyuk ölçüde azaldı..:)

Avantajları..:

-Nemlendirmesi çok çok iyi

-%100 doğal içeriğe sahip

-içeriğinde ayçiçek yağı,biberiye gibi pekçok bitki ekstreleride beraberinde kullanılmış.

-yapış yapış his bırakmıyor

-Renksiz bir ürün oldugunuda belirtmeliyim.Hafif bir bal aromasına yakın kokusu var.

Nar Özlü Lip Balm:


Özelliği: Bu da diğer bir kardeşi olan ballı lip balmla aynı özelliklere sahip.Ekstradan bu üründe narlı olması sebebiylede beraber,dudaklara hafif renkte veriyor.Belli belirsiz son derece doğal duruyor. Nemlendirmeside son derece iyi.:)



Ben şahsen begendim mi,begendim.Tavsiye ederim..:)

Burt's Bees lip balm ve diğer ürünlerine Boyner magazalarından ulaşabilirsiniz..

Sevgiler...:)

                                                                                     Paylaşan:Zencefilkız


-