25 Eylül 2012 Salı

Bitirdiklerim!


Uzun zaman sonra herkese merhaba! Son dönemde kullanıp bitirmiş olduğum ürünleri sizinle paylaşmak istiyorum. Aslında daha fazla ürün vardı ama sanırım atılmış, aradıysam da bulamadım.



Johnson's Baby Cologne Soft: Ben tam bir kolonya canavarıyım. Masamda mutlaka bir tane bulunur. Yalnız bu kolonyanın kokusu bir süre sonra bana çok keskin gelmeye başladı. O yüzden sanırım tekrar almayacağım.

Dove Original Spray Deodarant: Klasik dove kokusu. Bayılırım:) Ter kokusunu da engelliyor. Yalnız tek sorun bu Dove'un deodarantlarını sıktığım an boğulur gibi oluyorum. Durduğum yerden kaçıyorum resmen. Nefesimi daraltıyor. Ama gene de çok sevdiğim için tekrar alabilirim evdeki stoğu azaltınca.  

Oriflame 2 in 1 Protecting Hand&Nail Cream: Oriflame'den ilk aldığım ürünler arasında. Çok güzel bir krem, yağlandırmadan elleri yumuşacık yapıyor. Tırnaklarıma bir etkisini görmedim çünkü hep ojeli ellerime sürdüm. Bittikçe alınası bir ürün. Tabi evdeki diğer kremler bitince:)

Noviderm Boreade Renkli Nemlendirici: 4 seneye yakın bir mazimiz var bu kremle. İlk cilt doktorum önermişti. Sabahları yüzümü yıkadıkktan sonra hemen sürüyordum. Çünkü biraz beklerseniz bu kremi cildinize yedirme imkanınız yok Cildi hemen matlaştırıyor, ve bu matlık neredeyse gün boyu kalıyor ki normalde bnm yarım saatte burnum parlamaya başlıyor. Cildiniz çok kuru değilse önerebileceğim bir ürün. Artık bu kaçıncı tüp kullanıp bitirdiğim, bilmiyorum. 6 aya yakın gidiyor. Yalnız belirtmem gerekiyor ki uzun zamandır bu ürünü eczanelerde bulamıyorum. Noviderm firmasıyla ilgili bir sorun var sanırım. Denk gelirsem alırım.

Excipial Hydro: Losyon kıvamında, bebek pudrası kokulu bir krem. Yağ oranının az olması dolayısıyla geçen kış ben bunu yüzüme de dahil olmak üzere tüm vücuduma kullanmıştım. Tabi ellerime de! Yapısı, kokusu, yumuşatması harika. Aynı zamanda çok da ucuz. Yalnız yüzümde bir süre sonra sivilcelenmeye sebep oldu. O yüzden yüzümde kullanmayı bıraktım. İçinde üre bulunduğundan, uzun vadede cildime zararı olur mu diye de kuruntu yapmaya başlayınca sadece ellerimde ve vücudumda kullanmaya devam ettim. Açılmamış bir tüpüm daha var.


Watsons Disk Pamuk: Bitirdikçe alıyorum.

Dove Günlük Bakım Saç Kremi: Dove'un şampuanlarını sevsem de saç kremlerini sevmiyorum. Losyon gibiler saç tarafından emilmiyorlar. Günlük bakım serisini zaten sevmiyorum. Bir de saç kremi olunca iyice nefret ettim.

The Body Shop Mangolu Duş Jeli: Kokusuna bayılıyorum, temizlemesi de harika. Çok da uzun süre gidiyor. Bir ara tekrar alabilirim.

Dande Nano Keratin Conditioning Spray with Argan Oil: Saç ürünlerinde Arganı görmekten benim gibi bıkkınlık geçiriyor olabilirsiniz ama gerçekten etkileyici bir ürün kendisi. Kokusu harika, saçımı yumuşacık yapıyor yağlandırmadan. Kuru saçlarıma gerçekten çok iyi geldi. Aslında kendisi sprey ama içindeki spreyini nedcnse atmş olduğumdan görüntü sizi yanıltmasın diye belirteyim dedim.

Missha Perfect Cover BB Cream 23 Numara: Daha önce bahsetmiştim. Çok severek kullandım ve bitirdim. Yalnız 23 bana biraz koyu kaçtığından 21 numarasını aldım. 21 cildime daha çok uyum sağladı. Herkese öneririm.


Dove Greyfurt ve Limon Otlu Deodarant Spray: Bunu da sıkarken her ne kadar boğulsam da, dove deodarantları beğendiğim için tekrar alırım. Limon kokuyor. Çok güzel:)

Şelale Aseton: Orta karar bir aseton. Parmex alıyorum artık.

Pantene DoğalSentez Yoğun Onarıcı Saç Maskesi: Saçı yumuşatmaya pek bir etkisi yok. Şampuanı da aslında saçımı biraz kurutuyordu ama sırf temizlemesini çok sevdiğim için kullanmaya devam ediyordum. Bir daha almam. Onarıcı Bakım ve Nem Terapisi serisindeki Anında Onarıcı Bakım Kürü çok daha güzel ve etkili.

La Roche Posay Toleriane Soothing Protective Skincare(Normalden Karmaya Dönük Ciltler İçin): Açıkçası memnun kalmadım. Cildimde yağlanma yaptı, çok da yumuşatmadı cildimi. Cildim tarafından emilmiyormuş gibi bir his bıraktı cildimde. Toleriane serisinin yağlı ciltler için pompalı olanı ve Hydreane Legere çok da güzel. Bir daha almam.

La Roche Posay Toleriane Softening Foaming Cleanser: Ağzı açılmasın diye koli bandı yapıştırmışım. Görüntü için kusra bakmayın. Bu normalden karmaya dönük ciltler için olanı, temizlemesini yapısını dokusunu her şeyini sevdim. Güzel köpürüyordu, cildimi arındırdığını hissediyordum. Ve ilk defa bir temizleyiciyi kullandıktan sonra cildimin kızarmadığına şahit oldum. Gene de sivilcelenmeme çok etki etmedi. O yüzden şu an Avene Cleanance Gel ile devam ediyorum.

Ysl Touche Eclat 2 Numara: Çok severek kullandım. Fakat çabuk bitti, fiyatı da oldukça pahalı. Yedekte bir tane daha vardı, şimdi onu açıp kullanıyorum ama aynı görüntüye başka markalarla da ulaşabildiğimi farkettim. O yüzden bir daha alır mıyım bilmiyorum. Yalnız göz altını beyazlatmadan aydınlatması ve verdiği doğal görünüm oldukça başarılı. Tavsiye ederim.



Paylaşan: Larinia