26 Ocak 2015 Pazartesi

Davines Nounou Saç Bakım Maskesi





Merhaba.Bir saç bakım ürünü yazısıyla karşınızdayım.Özellikle mevsim kış olunca,cildimiz kadar saçlarımızda ekstra özen istiyor.Soğuk hava,çevresel faktörler saçlar üzerinde olumsuz etkiyesebep olabiliyor ister istemez..Özellikle gerekli özeni,bakımı göstermediğimiz zamanlarda bu durum kendini pekçok şekilde gösterebiliyor.Bunlardan bir taneside mat ve cansız görünen saçlar..Her ne kadar diğer pekçok farklı sebebinde buna etki edebilecegni bilsekde (vitamin eksikliği,çeşitli hastalıklar,mineral yetersiz beslenme gibi..) yinede dışarıdan bazı bakım takviyeleriylede desteklemek gerekiyor.Bugunde sizlere bir saç bakım maskesinden bahsetmek istiyorum.

Davines markasının bu maskesi aslında işlem görmüş,boyalı veyada aşırı yıpranmış saçlar için önerilsede, özellikle mevsimler dönemlerden ötürü aşırı kuruyan saçlara sahipseniz başvurabileceğim düşüncesiyle bu maskeyi bir sure inceledikten sonra almaya karar vermiştim ve geçen seneden beridir dönem dönem kullandığımı söyleyebilirim.


İçeriği..:

Zeytinyağı,kiraz yağı,jojoba yağı,havlıcan sakızı,omega 6 yağ asidi içeren maskede ayrıca, A,B,C vitaminleri bakımından zengin bir içeriğe sahip.

 

Özellikleri..:

İşlem görmekten dolayı yıpranmış,kuru,aşırı kuru saçlar için önerilen bir maske.

Ancak saçınız işlem görmemiş olsa dahi eğerki aşırı kuruluğundan veyada yıpranmışlığından (çeşitli ısı şekillendiricler sonrası etkilenen saçlarda örneğin) şikayetçiysenizde kullanılabiliyor.


İzlenimlerim..:

Ürün oldukça bitkisel diyebileceğim farklı olabilen bir kokuya sahip. Ancak saçımda maskeyi kullandıktan sonra,özellikle kuruduktan sonra saçlarım bu kokunun pek fazla kalmadgını söyleyebilirim.

Saçlarımın çok kuruduğunu hissettiğim zamanlarda haftada 1-2 defa kullanıyorum.Ve bu maskeyi kullandığım zamanlarda ekstra saç kremi kullanmıyorum,saçlarımı çok fazla yormamak adına..

İlk kullanımdan sonra aşırı bir farklılık gözlemlememiş olsamda,birkaç defalık kullanımdan sonra saçlarımın oldukça yumuşadığını ve parlaklık verdiğini söyleyebilirim.

Saç uçlarındaki kırıklar için kısmen onarımını sağlasada,tamamen kırıklardan kurtulmanın yolunun saçlarıdaki kırık uçları kestirmek yolundan geçtigni dusundugum için bu konu üzerinde çok fazla bir beklenti içerisinde olmadıgımıda belirtmeliyim.

Saçlardaki verdiği yumuşaklık ve parlaklıklıgın sadece kullanıldığı surece olmadığı ve maskeyi kullanımın bıraktıktan sonrada uzunca bir sure bu olumlu etkinin devam ettiğini gözlemledgmi belirtmeliyim..


Uygulanışı:

Şampuanan ve durulanan nemli saça (ıslak saça yakın durumda olan), saçın boy ve uçlarına uyguladıktan sonra bir boneyle saçı sarıp ardından fön makinesi tutarak saça ısı vererek,maskenin ısıyla beraber saça daha iyi nüfuz edilmesini sağlıyorum.Ardından yarım saat kadar bekledikten sonra duruluyorum.Bu kadar..

 

Fiyatı:85 tl idi en son aldığım zaman..

 

Sevgiler..:)

 

                                                                                             Paylaşan:Zencefilkız