12 Ağustos 2015 Çarşamba

Morfose Milk Therapy Saç Bakım Köpüğü




Saç şekillendirici köpüklerle aram her ne kadar çok iyi olmasada, bu köpük hakkında bir yazı yazmak istedim.Bir süredir özellikle saçlarıma ekstra özen gösterdiğim zamanlarda olduğum için (yaz mevsimi ve mevsim değişikliği zamanlarında bu bakımı ekstradan yapıyorum aslında) saça uygulanan ısı içeren ürünlerden (şekkilendirme) maşa,düzleştirici ve fön dahil uygulamadığım için şekillendirici ürünlere ekstra ihtiyaç duyabiliyorum zaman zaman diyebilirim. Bu ürün bir şekillendirici değil ama aslında..Saçlardaki elektriklenmeyi,yumuşatmayı vaad ederken,bakım yapıyor aynı zamanda diyebilirim.

 

İçeriği:  Süt Proteini,aminoasit karşımı;12 farklı aminoasit içeriyor.İçeriği sebebi ile saça içten etki ederek keratin yapısına katkıda bulunmuş oluyor böylece..Saçın kendiside bizzat keratin içerdiği için aminoasit içeriği sebebi ile saçı beslerken,güçlendiriyor aynı zamanda..







Yapısı:Köpük yapıda..Sıktığınız zaman tıpkı bir kremşanti gibi dökülüyor elinize diyebilirim.Kokusuda  kremşanti gibi..Milkshake gibi..

 

Özellikleri..: Özellikle kuru ve yıpranmış saçlara öneriliyor.Uzun süreli nem ve boya koruması içeriyor aynı zamanda.Sürdüğünüz anda itiraben saçlara kolayca nüfuz ederek saçlara yumuşaklık katıyor.


 
 

Gözlemlerim..: Benim saçlarımın uçları kuru özellikle,uzun oldukları için..Dolasylada saç uçlarına daha yoğun uyguluyorum bu köpüğü diyebilirim.Beyaz kremşanti kıvamında elime aldığım bir miktar köpüğü saç boy ve uçlarına uyguluyorum ardından geniş dişli bir tarakla hafifçe tarıyorum saçlarımı.Böylece saça eşit olarak dağıtmış oluyorum tum ürünü diyebilirim.Ardından durulama yapmıyorum.Bu kadar..

Bu ürünü kullandıktan sonrasında saçlarımdaki elektriklenmeyi oldukça azalttı ve saçlarıma ekstradan yumuşaklık kazandırdı diyebilirim.Kokusu her ne kadar sürdüğüm anda cok güzel olsada,çok kalıcı değil maalesef..Birkaç saat içerisinde koku kalmadı benim saçlarımda diyebilirimn pek fazla.. Onun dışında kullandıktan sonra gün içerisinde herhangi bir ağırlık yapmadı. Bu yönünüde  sevdim diyebilirim.Yalnız eğerki kullandığım günün akşamı saçlarımı yıkamadıysam ve ertesi gün tekrardan köpük uygulaması yaptığım zamanlar saçlarımı devamında biraz ağırlaştırdığını söyleyebilirim.Ancak ilk uygulama gerçektende güzel bana göre..

 

 

Fiyatı:22 tl idi benim en son aldığım zaman..

 

Sevgiler..:)

 

                                      

                                                                                          Paylaşan:Zencefilkız