25 Ağustos 2011 Perşembe

Mac Skin Refined Zone Treatment



Mac'in prep+prime serisinden bir ürün..Gözenek küçültücü kremi Refined Zone..Bu ürünü prep+prime serisini başarılı buldugum bir seri oldugu için almaya karar vermiştim.Transparan pudrasından çok memnunum mesela,hatta ilgili yazısınıda yazmıştım blogda.Bugunde sizlere aynı serinin bir diğer üyesi olan gözenek küçültücü kremini tanıtmak istedim..
Bir aya yakın bir zamandır kullanıyorum bu ürünü.Gözeneklerim aşırı belirgin olmamakla birlikte sorunum hiç yokturda diyemeyen insanlardanım.Bu ürünü kullandıgım ilk zamandan itibaren gözeneklerim fark edilir ölçüde gözünmez oldu diyebilirim sizlere.Özellikle fondotenden önce sürdüğüm zaman,üzerine fondoten sürüldüğünde yanak bölgesi gibi gözeneklerin fazla görünür bulundugu bölgeler büyük ölçüde görünmezleşiyor. Malum, pek çok fondoten cilde sürüldüğü zaman olsun olmasın gözenekleri dahada ortaya çıkarabilen bir ürün..Dolayısylada bu tarzda bir kurtarıcıyı uzun zamandır ayrıyordum.Artık buldum diyebilirim!:)

Yapısı..

Beyaz oldukça hafif yapılı bir ürün..

Kullanım şekli:Makyaj bazını sürdükten sonra vede fondotenden hemen önce bu kremden burun çevresi, yanak bölgesi gibi gözeneklerin belirgin oldugu bölgelere uyguluyorsunuz.(T bölgesi için)
Daha sonra üzerine fondoteninizi suruyorsunuz.
Bu ürünün bir başka özelliğide sadece makyaj amaçlı olmaması..Gözenekleri kamufle ederken aynı zamanda gözeneklerin küçülmesinede yardımcı oluyor.Tedavi edici özelliğide mevcut yani aynı zamanda;)
Miktarı 15 ml..Az sayılabilir belki,fakat zaten her defasında çok az miktarda kullanmak yeterli olduğu için baya baya gider düşüncesindeyim.
                                                                      Paylaşan:Zencefilkız



10 yorum:

  1. buna benzer bir arayıştaydım, en kısa zamanda deneyeceğim...sevgiler...

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Makyaj bazı olarak ne kullanıyosun hayatım,merak ettim?

    http://bibubutik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bobbi Brown vitamin base kullanıyorum makyaj öncesi cildimi nemlendirmek için.Sonrasında ysl top secret bazıdan kullnıorum ışıltı vermesi için

    YanıtlaSil
  4. Hemen gittim aldımBenim için ilaç niteliğinde bir ürün oldu. Blogumda da hemen payleştım :) Blogun süper çok başarılısın. Her gün keyifle okuyorum.Sevgiler

    http://chichom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Tesekkur Ederim cnm:)Memnun kalmanada cok sevindim.Tesekkurler:))

    YanıtlaSil
  6. Pınar'cım ben Worldwide:) Sonunda sayende bende aldım bu üründen;) Canım bu ürünü fırça ile mi yoksa elinle mi uyguluyorsun?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Worldwidecım:) Bu ürünü elimle uyguluyorum ben,fırça kullanmıyorum.Direkt gözeneklerin üzerine uygulamak yeterli oluyor(toplu iğne başı kadar hemen hemen alınca gayet yeterli oluyor)

    YanıtlaSil
  8. Cilt bakımı yazınızda makyaj bazından önce kullandığınızı yazmışsınız ama bu postta makyaj bazından sonra kullanıyorum bu kremi demişsiniz tam olarak anlamadım nasıl kullanıcaz? :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. makyaj bazından sonra kullanıyorum evet.Genel makyaj olarak yani fondöten,pudra vs gibi asıl makyaj dediğimiz uygulamalardan once kullanıyorum demek istemiştim orada

      Sil
    2. Belirttiğiniz için teşekkürler ;)

      Sil