18 Ağustos 2011 Perşembe

Maybelline Dream Touch Blush

Herkese Merhaba!
Bildiğiniz üzere Maybelline köpük allıklarının yanı sıra piyasaya krem allıklar çıkardı, köpük allıklar kuru yanaklarıma yaramaz diye senelerce Peach Satin rengine sadece hayran hayran bakan ben, bu allıkların yapısının değişip de renginin korunduğunu görünce, bir de üzerine Watsons indirimine denk gelince almadan edemedim. İyiki de almışım. Samimi olarak söylüyorum hiçbir ürün için bu zamana kadar üzerine basa basa iyiki almışım dememiştim. Bu apayrı bir şey ya, tek kelimeyle yeni gözdem. Alalı neredeyse bir ay oluyor bir gün dahi başka bir allığa gitmedi elim desem. Yapısı zaten krem formda ama o kdr değişik ki Mac krem allıklar gibi elinizi attığınızda kalın bir tabaka gelmiyor, yumuşacık ve yoğunluğunu kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Aşırı pigmentli, ciltte yağlanma yapmıyor, kuruyp pul pul durmuyor. Piyasada bir de bunun koyusu var, gül kurusu gibi; ama bu renk ayrı bir şey ya. Pembe ile şeftali arası, tam anlamıyla bir somon. Cildi hem çok sağlıklı, hem de makyajı inanılmaz kaliteli gösteriyor. Cumartesi taile gidiyorum bunu da aldım yanıma sanırım iki hafta boyunca sadece bunu kullanmaya devam edeceğim. Aşırı pigmentli olduğu için parmaklarımla değil de, biricik fırçam Mac 188 ile uyguluyorum, birbirleri için yaratılmışlar sanki.( Bu sayede ürünün yoğunluğunu azaltıyorum) Gidin alın diyorum, başka da bir şey demiyorum. Ben indirimden 14 liraya almıştım normalde de 20 civarı bir şey olması lazım. %25 indirimden almıştım. Gece gece hesaplamaya üşendim. Nasıl bir ekonomist adayıyım ben:)


Paylaşan;





Kirpiklerimin gölgesi yanaklarıma düşmüş:) Bir de allığın üzerine bir renk numara filan yazsalarmış, ismini soranlara üzerinde bir şey yazmıyor demek komik oluyor hakikaten:)

13 yorum:

  1. Bende de gülkurusu var bunun. çok güzel o da. tam çantalıkk. çantana at istediğin zaman çıkar sür. fırçaya da gerek yok üstelik değil mi :))
    http://uzunincekivircikk.blogspot.com/2011/08/maybelline-dream-touch-blush.html

    YanıtlaSil
  2. evet kesinlikle hem yer kaplamıyor hem de yazımda belirttiğim gibi parmaklarını kullanarak hemen makyajını tazeleyebilirsin:) gülkurusu da çok hoş bir seçim güzel günlerde kullanmaya devam et:)

    YanıtlaSil
  3. köpük allıkları aldığımın ertesi günü arkadaşıma veren ben buna bayıldım. Uzun süre bunlarda köpük diye bakmamıştım,bir gün keşfettim pembesini ve bu rengini aldım çokkk memnunum. yapısı süper dediğin gibi:) keşke çok daha fazla rengi olsa...

    YanıtlaSil
  4. özge güzel günlerde kullan sen de dediğin gibi daha çok rengi olsa, renk skalasıyla da göz doldursa=)

    YanıtlaSil
  5. canım ben de tavsiyenle bugün gittim aldım indirim filan beklemeden üstelik . ben de köpük sanıyordum bunları . ve alırken diğer rengi alıcaktım ama yazında koyusu da vardı dediğini hatırladım , gözüme çok koyu görünmediği için gül kurusu yanılıyordum az daha, sanırım ondaki açık rengiydi diye hemen doğrusuna yönlendim = )
    iyi ki belirtmişsin onu .numara filan olmayınca şaşırıyor insan . çok memnun kaldım çok saglıklı gösteriyor cildi .iyi ki almışım ..sıra da oley in göz temizleyicisi var ..tavsiyelerine güveniyorum

    maestro..

    YanıtlaSil
  6. Çok tatlıymış rengi:)ojeni çok merak ettim ben:)
    forumdan dkmkci

    YanıtlaSil
  7. beğenmene çok sevindim, evet üzerinde numara yazmadığı için renkleri karıştırabiliyor insan o yüzden iyiki aklıma koyu rengi var dediğim gelmiş:) güzel günlerde kullan, umarım olay göz makyajı temizleyicisinden de memnun kalırsın:)

    Dmkci ojem Rossmanlarda satılan Rival de Loop markasının 27 rengi. Üzerinde High Gloss Nail Colour yazıyor hatta hoş bir somon-mercan rengi, tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  8. cildimiz birebir aynı renk ve aynısından bende de var

    YanıtlaSil
  9. ben de bayıla bayıla aldım bugün bunu:)), tamm şeftali tonu inanılmaz hoş duruyor. (insanlar ne düşünüyor diye karıştırırken gördüm yazınızı)

    YanıtlaSil
  10. adsız okuyucum beğenmenize sevindim önerdiğim favori krem allığımı, güle güle kullanın:) mayka sen de memnun msn allığından?

    YanıtlaSil
  11. slm bu ürün hakkında yazılanları araştırırken kendımi blogta yorum yaparken buldum :))urunu yenı aldım cıldıme pudra fondoten vs. kullanmadıgım için kozmetıkcıdekı bayan tafsıye etmıştı yuzume uygulayınca begendım aldım benım aldıgım urunde numara yazıyo 02 rengı seftalı tonundan daha acık ..

    YanıtlaSil
  12. benmde merk edıp almak ıstedgm bı urun hem pembe tonlu hem seftalı tonlusunu ıstıyorum cok hos elle uygulanmasıda cantaya atılmasıda rengıde :)

    YanıtlaSil
  13. bu krem.yada kopuk formdaki alliklarda.bisehi cok mrrak edyrum bunu surdukten snra alttaki pudra yada fo.doteni.iz.gtmiyormu . kati bi formda.deglmi yani hic krem allik kullanmadim toz.alliklarda.hc.kalici olmyor.eger.bn.u oneriyorsanz.almayi dsnyorum

    YanıtlaSil