18 Ağustos 2011 Perşembe

Olay Göz Makyaj Temizleyicisi

Tekrardan Merhaba!

Cumartesi Marmaris'e tatile gidiyorum, iki hafta kadar bir süre nete giremicem bu yüzden bugün elimden geldiğince paylaşım yapayım iki haftamı  biraz olsun telafi edeyim dedim. Bir taraftan bavul hazırlığı, bir taraftan Ipod'a şarkı atma, fotoğraf makinasının hafızasını boşaltıp, resim aktarma derken ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Araya bunu sıkıştırayım bari:) Bildiğiniz üzere geçen ay aldım ben bu ürünü, yalnız bu ürünü bu ilk alışım değil, daha önce iki veya üç tüp daha bitirmiştim. Ürün hakkında denecek pek fazla bir şey yok, gerçekten göz makyajını nazik bir şekilde çıkarıyor, göz makyajı temizleme yağları gibi yağlı bir his bırakmıyor, hafif nemli bir his bırakıyor, illa durulamanıza gerek yok ama benim gibi ne olur ne olmaz gözümde beze filan oluşur diyenlerdenseniz yıkamanızı öneririm. Beyaz krem şeklinde bir yapısı var, yapı olarak Arko Kremlere benzetiyorum hatta biraz ben. Bnm makyajımı temizlemede oldukça başarılı ama ben waterproof yani su gerçirmeyen ürünler kullanmadığımı belirtmeliyim. Bunun dışında size tavsiyem, ıslak pamuğa dökün elinizle kremi pamuğa yedirip göz kapağınıza 1 dakika süreyle tutun. Makyaj kendini pamuğa bırakacaktır bu sayede siz de makyajı çıkarmak için gözünüzü hırpalamayacaksınız. Zamanında bu hatayı çok yapmışlığım artık bekliyorum sabırsız olsam da çünkü göz çevresi çok hassas, erken kırışmak istemem.
Watsons'tan aldığım bu ürünü birçok parfümeride bulabilirsiniz, fiyatı 9 lira olması lazım ama indirimdeyken mi aldım onu bilmiyorum


Paylaşan;





6 yorum:

  1. bu ürünü bir dönem kullanmış ve memnun kalmıştım, olay genel olarak güzel yani başarılı bir marka...takibindeyim, sevgiler..

    ps. : 100.izleyicin olmak istedim ama 98 nasip oldu, sağlık olsun...:)

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. sevgili pınar size ulaşabileceğim bir mail adresi var mı? bir kaç sorum var.
    Busra.

    YanıtlaSil
  3. gayet faydalı bir yazı teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. benzer bir yazıya burdan bakabilirsiniz.

    http://www.huner.org/goz-makyaji-yapma-teknikleri.html

    YanıtlaSil
  5. bu urun benim brz gozumu yakıyor ama temizlemesi guzel;)
    dkmkci

    YanıtlaSil
  6. Adsız bize zencefillarinia@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin.

    Gözde ve Hüner teşekkür ederim. Dmkci ıslak pamuğa bu ürünü uygulayıp gözünü silersen, yanma sorununun geçeceğini düşünüyorum. Kuru pamuğa sıkıp sürdüğümde bende de ciddi bir göz yanması olmuştu. İstersen bir dene.

    Herkese sevgiler:)

    YanıtlaSil