1 Aralık 2011 Perşembe

Dermalogica Daily Microfoliant


Merhabalar.Bugun sizlere Eczanelerde adını sıkça duydugumuz bir dermokozmetik markası olan Dermalogica'nın herhalde en kült ürüni haline gelmiş olan Peelinginden bahsetmek istiyorum.Daily Microfoliant..Adındanda anladıgınız üzere kendisi günlük veyada günaşırı kullanılabilen ender peelinglerden birisi.. Alışılagelmiş sert granüllü peelinglerden çok farklı bir yapıda.İçeriğinde pirinç tozu bulunuyor.Bu özelliğinden dolayı ürünü kullandıkça cildinizde bir iki ton kadarda açılma görmeniz mümkün.Şahsen benim uzun yıllardır kullandıgım vede cok sevdiğim bir ürün kendisi..:)Hatta vazgeçilmezim diyebilirim.

          
                                                        Peeling'in Yapısı..
                
Yapısı:İçeriğinde pirinç tozu bulunuyor.Yapısı oldukça hafif..Ayrıcada cokda yumuşak diyebilirim. Sert garnüllü peelingler gibi cildi çizmiyor,zedelemeden nazikçe fakat etkili bir şekilde temizliyor.
Suyla karıştığı zaman kremsi bir yapıya bürünüyor.

Kullanılışı:Elinize aldıgınız bir çay kaşığı kadar ürünü cildinizi temizledikten sonra (Temizleyici jel,krem veyada cilt yapınıza uygun hangi temizleme ürününü kullanıyorsanız) hafif suyla ıslatarak kremsi kıvama gelince yüzünüze dairesel hareketlerle uyguluyorsunuz.Yaklaşık 1 dakika kadar yüzünüzde masaj yaparak nazikçe ovaladıktan sonra ılık suyla duruluyorsunuz.Bu kadar.

                                               
                                                   Buradan ürünü dökebilirsiniz..
Özelliği:Cildi nazikçe fakat etkili bir şekilde ölü derilerden arındırıyor.Hergün kullanabilrsiniz.Eğer hassas veyada hassasa yakın bir cildiniz varsa günaşırı uygulamak daha doğru olur diyede düşünüyorum.Kullandıkça gerçektende cilt lekelerine özellikle sivilce izlerinede iyi geldiğini soyleyebilirim.Ciltteki ton farklılklarını azaltıyor.

Fiyatı:176 tl..Yetkili Eczanelerde bulabilrsiniz..
Sevgiler..
                                                     
                                                                                          Paylaşan:Zencefilkız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder