27 Temmuz 2012 Cuma

Burt's Bees Tırnak Eti Bakım Kremi


Malum şu sıralar sıcak yaz günlerini yaşıyoruz.Cilt bakımı,saç bakımı derken eller de en az cildimiz,saçımız kadar özen istiyor.Özelliklede sıcak plaj günlerinde renk renk ojeler surmek istiyoruz hepimiz..!!:)) Guzel ojelerin,guzel ellerin birinci şartı tabikide bakımlı eller,tırnaklar..:)Başarılı bir manikür,pedikür içinde iyi bir tırnak eti kremi şart..

Bugün sizlere Burt's Bees tırnak eti bakım kreminini tanıtacağım..

Özellikleri..:



%100 doğal Limon yağı içeren bu kremin kıvamı oldukça yoğun.Tırnaklara sürdüğünüz anda hem tırnakları hemde tırnak etlerini besliyor.Manikür yaparken az miktarda sürebilirsiniz.Biraz yedirdiğiniz zaman gerçektende yumuşatıyor.Tırnakları nemlendirirken (tırnak etlerini) aynı zamanda güçlendirmesini sağlıyor.Bu sayede manikür sürenizide uzatmış oluyor.İçeriğindeki E vitamini ve Badem yağı iyileştirmeye vede nemlendirmeye yardımcı oluyor.Balmumuysa;nemi hapseder.

Ferah bir limon kokusu mevcut..:)Paraben, Ftalat ve Petrokimyasallar gibi içerikler içermiyor.

Küçük bir kapta olmasına ragmen oldukçada bereketli..:)

Fıyatı:34 TL..

 

Sevgiler..:)

                                                                              Paylaşan:Zencefilkız

4 yorum:

  1. Söylemeyeyim diyorum ama söylemezsem çatlayacağım; ben cosme-de.com sitesinden 2 sene önce burt's bees set almıştım ve bu da içindeydi. Setin içinde 6 ürün vardı ve tümüne ödediğim para bu ürünün tekli fiyatından bile ucuzdu. Bu yasakları çıkaranlara tekrar teşekkür ederim!!

    YanıtlaSil
  2. Dahlia,kesinlikle katılıyorum sana.Yurt dışına gore ulkemizdeki kozmetik ürünlerin fiyatları o kadar farklı ve uçukki..:S Yasaklar yuzunden bile bile kazınlanmak zorunda kalıyoruz burada.Kesinlikle katılıyorum..!!

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu kremi çok severek kullanıyorum. Amerika'da 6-7$ civarındaydı. Burada 34 tl. Pes diyorum!

    YanıtlaSil
  4. Elindeki Nars fırçalar ile yazı yazarmısın canım bu hafta?

    YanıtlaSil