28 Nisan 2013 Pazar

Alışveriş..Yeniler..:)

Merhabalar..Bugun sizlerle birkaç gündür aldıklarımı paylaşmak istedim.



Perricone Md Vitamin C Ester 15: Bu ürünü uzunca bir zamandır netten araştırıyordum.Güneş lekelerini düzelten,kolojen miktarını artırma gibi cilt üzerinde ciddi etkileri olan,bunları yaptığını vaadeden bir serum kitiydi kendisi..Özellikle 1 hafta gibi bir sure içerisinde bu etkileri ciddi anlamda gosterdiğini söyleyen peçok yazı okudum.Merakıma yenik düşerek aldım en sonunda.İçeriğinde saf %15 c vitamini bulunuyor.Bakalım,denedgim zaman izlenimlerime buradada paylaşacagım..


Murad Clarfying Cleanser Temizleme Jeli:4 senedir cilt ritüelimde bulunan temizleyicimin baya baya azaldıgını fark ettim ve hemen yenisinide almayı uygun gordum:) Karma yada yağlı cildiniz varsa,( benim cildim kuruya donuk karma) bu temizleme jeli uygun olabilir..Fiyatı:99 tl..

 

Murad Clarfying Toner:Aynı serinin toniği,yıllardır memnun kaldıgım için bunuda o arada yedeklemek istedim.Fiyatı:88 tl



The Balm Meet Matt(e) Nude:Balm'ın yeni çıkan paleti..Gratis raflarında görünce adeta aşık oldugum bir paletti bir süredir.Sonunda aldım:)Mat,günlük kullanılma uygun renkler barındırıyor içerisinde. Fiyatı:67 tl..

 

L'oreal Lumi Magique Fondoten:Loreal'in ulkemizde yeni çıkan fondoteni.Aydınlık,glowy gostermeyi vaad eden bir ürün.Yağlı bir cildiniz varsa belki biraz parlama yapabilir.Normal,kuru,karma ciltlere daha uygun diye dusunuorum.Fiyatı:39.90 tl..

 

Sevgiler..:)

 

                                                                                     Paylaşan:Zencefilkız

3 yorum:

  1. matte nude 74 tl değilmiydi??

    YanıtlaSil
  2. %25 indirim diyordu.Kasada bu şekilde fiyata aldım ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Perricone şu an çok ilgimi çekiyor ben de bir ürününü kullanıyorum. Vitamin c esteri özellikle merak ediyordum. Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim

    Müge

    YanıtlaSil