15 Nisan 2013 Pazartesi

Bir Alışveriş Gününden Kalanlar..:)

Merhaba.Bugun uzunca bir suredir yazmadıgım tarzda bir postla karşınızdayım.Haftasonunu bir süreliğine kendime ayırdım ve birkaç mağaza sonucu aldıklarımı sizlerlede paylaşmak istedim.İçlerinde cok severek kullandıklarım fakat biten yenilenen ürünlerde vardı,ilk kez aldıklarımda..


Oncelikle The Body Shop'a ugrayarak başladım günüme ve Leona Lewis'in özel koleksiyonundan bir suredir aklımda olan shimmer paletlerinden aldım.01 ve 02 numaraları..47.90 tl fiyatları..
Flormar Wild Collection Blush:Bu allıgı %50 indirim oldugunu gordugum için denk gelmişken almak istedim.Kalıcılıgı fena değil gibi.Şeftali tonu benim aldıgım.
Flormar Wild Collection Lipstick:Kahve tonlarında bir ruj..Bu da indirimden alınmış bulunuldu..:)




Fekkai Salon Glaze Clear Shine:Bu spreyi ilk defa aldım açıkçası.Artık ülkemizden Fekkai ürünleri yavaş yavaş piyasadan çekildiğini duydugumdan beridir elimde olmayan ürünlerindede alır oldum arada..Daha önceleri Glossing Şampuanından çok memnundum fakat artık o ürünüde bulamadıgım için kalan benzer ürünlerle yetinmeye çalışıyorum.69 tl fiyatı
Fekkai Coiff Bitiş Kremi:Yine ilk defa aldıgım bir ürün..Fön/şekillendirme sonrası son bitiş için kullanılan bir krem.Bir tür briyantin benzeride diyebiliriz.
Estee Lauder Sparkling Clean:Kil maskem bittiği için tekrardan aynı üründen aldım.108 tl fiyatı
Estee Lauder Perfectly Celan Peeling:Aynı serinin peelingide diyebiliriz.Bu ürünü ilk defa aldım.Kullandıkça yorumlarımı içeren bir yazı gorebileceksiniz ilerleyen günlerde..Fiyatı:105 tl




Deborah Allık:Pembe tonlarındaki bu allıgın verdiği rengi begendiğim için aldım.24 tl idi fiyatı hatırladıgım kadarıyla.

Essence Pembe far:Town koleksiyonundan bir fardı kendisi.Uçuk pembe tonlarında..
Essence waterproof göz kalemi:Siyah renkte bir göz kalemi.İlk defa aldıgım bir ürün oldu.
Nyx Taupe Allık:Bu allıgı uzunca bir süredir aramaktaydım.Douglas'ta denk gelince bianda atıldım resmen standa desem yeridir:) Bronzer yada kontur amaçlıda kullanılabilir.Ben kontur amaçlı kullanmayı planlamaktayım.29.90 tl fiyatı.
Allesandro Ojeler:Douglasta gördüğüm bu ojelerin rengini begendiğim için aldım açıkçası.İlk defa bu markanın ürünlerinden almış oldugum için pek bir fikrim yok henuz..




Dior Allık:Pembe tonlarındaki bu allıgı haftasonu olan ykm'nin indiriminden aldım.54 tl'ye geldi.
Dior Shimmer Powder:Pembe-altın tonlarını içerisinde barındıran bu pudrayıda yine ykm indiriminden aldım.İçerisinde her ne kadar simler barındırsada kullanışlı bir ürüne benzediğini düşünüyorum.Özelliklede yazın bronz tenle beraber kullanıldıgı düşünülürse;)
Estee Lauder Day Wear Nemlendirici:Aslında oil free olanınıda alıcaktım fakat şimdilik yaz oncesi hala cildim özellikle yanak bölgem kuruluklar açısından oldukça hassas oldugu için şimdilik bunu tercih ettim.Bu kremle ilgili yorumlarımıda ilerleyen günlerde özel bir yazı altında paylaşacagım..




Kerastase Fibre Architechte Çift Fazlı Serum:Uzunca bir suredir aralıklarla kullandıgım ve oldukça memnun kaldıgım bir serum..Elimdeki yeni yeni bitince tekrardan alma geregi duydum.Saçlar banyodan sonra kurumaya yakınken boy ve uçlara (özelliklede uçları hedef alarak) Birkaç pomba sıkıyorsunuz ve ardından saçları geniş dişli bir tarakla tarayıp kurumaya bırakıyorsunuz.Saçlardaki kırıkları onarmaya yardımcı olan bu serum bu konuda başarılı diye dusunuyorum.Fiyatı 115 tl..
Elidor Saç bakım maskesi:Saçımın neme ihtiyaç duydugu zamanlarda kullandıgım ve sevdiğim bir maskedir kendisi.Market ürünü olmasına ragmen performansını orta duzeyden yuksekte buldugumu soylemeliyim.12.90  fiyatı..
Elidor Saç bakım spreyi:Bu spreyi yeni gordum markette açıkçası.Yeni çıkmış anladıgım kadarıyla.Maskeden sonra banyo sonrası saç bakımını tamamlayıcı ozellikte.9 tl idi fiyatı yanlıs hatırlamıyorsam.
Alışveriş dolu bir haftasonum boylece sona ermiş oldu..Sevgiler..:)

                                                                                             

                                                                                    Paylaşan:Zencefilkız 

2 yorum:

  1. çok güzel bir yazı olmuş pınarcım,zevkle okudum:)bu tarz yazılar sürekli bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. tesekkur ederim Busesinemcim:)önerini dikkate alıyorum ve daha cok bu tarzda yazılara yer vermeyi dusunuorum bende bundan sonra:)

    YanıtlaSil