14 Temmuz 2013 Pazar

Haftasonu Kısa bir Alışveriş Molası..:)

Merhaba..Haftasonu biraz gezme birazda alışveriş amaçlı kısa bir gezme sırasında aldığım birkaç parça ürünü paylaşmak istedim sizlerle..Bakalım neler almışım..??


 
 

-Dior Nude Shimmer 001 Aydınlatıcı Pudra

-John Frieda Frizz-Ease  Saç için Gece Serumu

-Gliss Keratinli saç spreyi (Hazır evdeki bitmek üzereyken yedekleme amaçlı aldım.)

-Ysl Glow aydınlatıcı 03 numara (indirimde denk geldiği için almak istedim..Merak ettiğim kremsi likit yapıda bir aydınlatıcı..)

-Clinique Krem far-buz pembesi renginde bir far..

 

Aldıklarım bunlardı.İlerleyen günlerde buradaki ürünlerin yorumlarını içeren kısa kısa notlarımı gözlemledikçe burada paylaşmaya çalışacağım..

 

Sevgiler..:)

 

                                                        Paylaşan:Zencefilkız

10 yorum:

  1. Merhaba,

    YSL aydınlatıcıyı nereden aldınız acaba , bir de indirimin miktarını söyleyebilirseniz çok sevinirim. Tam da bu aralar bu ürünü almayı planlıyordum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekin acardan aldım.%50 indirimdeydi dün ben aldığımda.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. merhaba, öncelikle bloğunu yeni buldum, ben de çok eski blogger olarak çok çok tebrik ettim :) gerçi benim bloğum kişiseldi ama şimdi büyüdüm ve bakım ürünleri, alternatif tıp, bakım gibi konularda arayışlardayım. seni de iyi ki bulmuşum çünkü daha 15 dakika önce keşfetmeme rağmen neler neler öğrendim ürün almama gerek kalmadan :)

    daha çok ziyaret edicem, bugün baya para harcadım saçlarım için her ay tonla para gdiyor. sen de öğrenci misin :)

    ilk sorularımı sorayım bloğa derin dalış yapmadan önce. saçımı sık düzleştiren, ayda bir boyayan biriyim ve saçlarım azaldı :(:( ayrıca çok kurudu. son aldığım ürünler ne yapar bilmiyorum ama argan yağı da alabilirim senin yazından sonra. bir de benim bi arkadaşım var saçları parıl parıl parlıyor. sırrını söylemedi. hem parlatacak hem kesinlikle dökmeyecek güçlendirecek, hem nemlendirecek ne önerebilirsin bana. lütfen çok pahalı olmasın. =P.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oncelikle güzel yorumların için cok,cok teşekkür ederim.Düşüncelerin beni gerçekten mutlu etti:)Öğrenciyim bende bu arada evet:) Sorun için şöyle bir cevap söyleyebilirim ki tum bu söylediklerini tek bir üründe cevaplayacak bir ürün yaratılmadı henüz diyebilirim..Bir yada birkaç sorun için çözüm sunan çeşitli ürünler var..Herkesin her ne kadar saç yapısı,özelliği farklı oldugu için doğal olarak ürünlere olan sonuclarıda farklı olabiliyor..Ama yinede gerçekten memnun kaldığım bazı urunlerden bahsedebilirim.Öncelikle saçını besleyecek ve kuruluğunu giderecek bir ürün olarak kerastase aqua oleum serum son derece etkili diye düşünüyorum.Kısa surede etkili bir sonuç elde edebilirsin bunun için.Dökülmesini önlemek ve yeni yeni azda olsa saç çıkarmak içinse yılan yağına bir bakabilirsin. Ayrıca genel saç besleyici ve saçları daha parlak göstermek için donem donem birkaç aylık kürler halinde bakım yağları karışımını öneririm..Benim kendimce uyguladığım karışımdan şu yazımda bahsetmiştim mesela..http://limonsuzdietcolaa.blogspot.com/2013/05/sac-bakm-rutinim-1.html

      Bu yazıya bakabilrsin..
      Onun dışında sık sık düzleştirdiğin için,duzleştirme suresini biraz daha kısaltmak ve dolaysylada saçının hasar oranını azaltmak için john friedanın 3 güne dayanan saç spreyine bir bakabilrsin.Gerçektende saçtaki uyguladgın düzleştirici işleminin saçta kalım suresini uzatıyor.Parlak saçlar için yine yukarıda bahsettiğim bakım yağı karışıma yararlı olucaktır diye düşünüyorum.Bende oyle oldu en azından:)
      Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Sormak istedgin başka seyler olursa yine istediğin zaman yazabilirsin,elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
      Sevgiler..:)

      Sil
  4. yılan yağı ve zeytinyağı karıştırıp sürmeyi düşünüyordum artık bi kez daha onaylamış oldum. yeni bi serum aldım keranove onarıcı. sonra da onu denerim =)
    saç spreyi saçı sert yapmıyor mu? rujda aradığımı watsons kate mossta buldum. gerçekten kalıcı ve güzel. yüzde elli indirim varmış 13 liraya 2 tane aldım =) bunun yanında uygun fiyatlı işe yarar çabuk bitmeyecek rimel önerebilir misin?
    çok teşekkür ederim =)

    YanıtlaSil
  5. Yağ karışımını uyguladığın zaman saça devamında bir bone veyada streç filmle sarış devamında 4-5 dakika fön makinesini üzerine tutmanı (ısıyla yağın saça nüfuz etmesi kolaylaşır ve daha iyi nüfuz etmesini sağlar) ardından birkaç saat bekledikten sonra yıkamanı öneririm..
    Saç spreyi saçı sertleştirmiyor (bende öyle bir etki yapmadı en azından)ancak çok aşırı sıkma yinede bir seferde sonuçta tum spreyler fazla kullanımda saç dokusunu sertleştirebiliyor ne kadar yapmacagnı dusunsekte..
    Kate moss rujları bende severek kullanıyorum.Dudakta güzel bir yoğunluk veriyor vede çokda kalıcı dediğin gibi:) Hayırlı olsun rujların güzel günlerde kullan..:)
    Rimel olarakda uygun fiyatlı olarak ben biara Loreal'in rimelini kullanmıştım.Million lashes. Fena değildi.Ancak ben uzun zamandır Lancome hypnose rimel ve dior diorshow'u kullanıyorum.Gerçi oda ekonomik yönden pekbir tuzlu ama..

    YanıtlaSil
  6. merhaba,bloğunu inceledim ve gerçekten çok beğendim,ayrıca kendimi sana çok yakın hissettim,zira,tercih ettiğin marka ve ürünler benimkilerle çok benzer,ankara'da mı yaşıyorsun acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.Blogu beğenmene gerçekten sevindim.:) Ankarada yaşamıyorum.

      Sil
  7. kendi bloğumada beklerim,çekiliş var.. http://pembealliksiyahrimel.blogspot.com

    YanıtlaSil