30 Ocak 2014 Perşembe

L'oreal Elseve Extraordinary Oil



 

Merhaba! Bir saç bakım yazısıyla daha karşınızdayım.Bugun sizlere saç maskelerinden ziyade durulanmayan bakım ürünlerinden biri olan saç bakım yağlarından bir tanesinden bahsetmek isterim. Loreal Elseve markasının son zamanlarda çıkarmış olduğu birçok çeşit çiçek/bitki özü içeren Extraodinary Oil Saç bakım yağı..

 

Yapısı: Oldukça ince bir yapıya sahip bu ürün ince bir yağ kıvamında.Islak/Kuru saça sürebiliyorsunuz.Yapısını ben oldukça ince ve akışkan bulduğumu söyleyebilirim.Kokusuna bayıldım:) Çok güzel bir çiçek/parfüm tarzında bir kokuya sahip..Saçlara sürdüğünüz anda çok çabuk yayılıyor ve kalıntı/yapışkanlık hissi bırakmıyor.Bu açıdan sevdim..







Kullanımı:Bu yağı aslında birden fazla kullanım şekli var..Ben sizlere kısaca birkaç tanesinden bahsetmek istiyorum..

 

*Kullanım-1:Banyodan once hafif kirlenmiş saçlara diplerede biraz getirerek tüm saça uyguluyorum.Uçlara daha yoğun uyguluyorum.Ardından saçlarımı bir bone/streç filme sarıp birkaç saat bekliyorum ardından şampuanlıyorum.Bunu daha çok yoğun bakım uygulamak istediğim zamanlarda tercih ediyorum.Şahsen bu bakımı uygulayacaksam 4-5 saat saçlarımda bekletmeyi tercih ediyorum daha çok saça nüfuz etmesi adına bu sure içerisinde birkaç dakika fön makineside tutarak saçlara,daha yoğunlaşarak yağın saça uygulanmasını sağlayabilirsiniz..

 

*Kullanım-2:Banyodan sonra nemli fakat tamamen ıslak olmayan saçlarıma saç uçlarımda yine yoğunlaşarak ama bukez diplere fazla getirmeden (saçları ağırlaştırmamak ve çok yağlandırmamak adına) tum saça uyguluyorum.4-5 damla kadar.Ardından saçlarımı geniş dişli bir tarakla tarıyorum ve kurumaya bırakmıyorum.Bu şekilde uyguladığım zamanlarda da saçlarım çok daha kolay tarandığını ve saçlarımın dolaşmadan daha duzgun durduklarını söyleyebilirim.Ayrıca tamamen kuruduğu zaman çok daha parlak gösteriyor saçları bana göre..

 

*Kullanım-3:Düzleştirici öncesi saç boy ve uçlarına az miktarda (1-2 damla) uyguladığım zaman,ardından biraz bekleyip (yağın saça işlemesine yardımcı olmak için bu bekleme suresi önemli) ardından düzleştiriciyi uyguluyorum,saçların düzleşme suresini biraz daha kısaltıyor,daha kolay düzleşiyor saçlarım diye düşünüyorum.

 

*Kullanım-4:Bunu şu sıralar daha sık uygulamaya başladığımı söyleyebilirim.Özellikle saçlarımda herhangi bir fön,maşa,düzleştirici gibi yıpratıcı işlemler uygulamak istemediğim zamanlarda pratiklik istediğim zaman,saçlarımın geneline (uçlarına yoğunlaşarak,kurulugunu gidermek adınada uyguladığım bir yöntem bu benim için şahsen..) birkaç damla uygulayıp ardından yarım topluyorum bu şekilde saçlarımın gün içerisinde elektriklenmesini kısmen önlemiş oluyorum mesela,ve çok daha parlak gösteriyor saçlarımı diye düşünüyorum..

 

Benim kullanım şekillerim bu şekilde diyebilirim. Zaman zaman 1 numarayı zaman zamansa 4 numaralı kullanımı her ne kadar daha çok uygulamayı tercih etsemde gerçekten begendigim bir yağ olduğunu söyleyebilirim kendisinin..Fiyat/performans açısındanda son derece başarılı buluyorum.. 15-20 tl arasında zaman zaman değişebilen bir fiyatı olduğunu söyleyebilirim. Begendim mi beğendim..:)

 

Sevgiler..:)

 

                                                                                     Paylaşan:Zencefilkız

 

5 yorum:

  1. Bunu almaayn bi ben kaldım :) Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
  2. normal saclar icin olani saca canlilik parlaklik veriyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. normal saçlar için olanını kullanıyorum.Saçlara canlılık vermesinden ziyade parlaklık veriyor sadece diye düşünüyorum.

      Sil
    2. tesekkur ederim :)

      Sil