20 Ocak 2014 Pazartesi

Skinceuticals B5 Serum




Merhaba..Bir cilt bakımı ürünü yazısıyla karşınızdayım..Bugun sizlere bir suredir kullandığım ve artık tamam yorumlayabilirim diye dusundugum bir anda yazmayı planladığım bir ürün olan skinceuticals markasının ünlü serumlarından birisinden bahsetmek istedim..

Hydrating B5 Serum..

 

İçeriği: Hyalüronik asit ve b5 vitaminin güçlü bir kombinasyonunu içeriyor.Yoğun içeriğe sahip bu serum neme doymuş ve ışıltılı bir cilt vaat ediyor..

 

Kullanımı: Aslında sabah akşam kullanılmasıda uygun görülebilen bu serumu ben sadece akşamları 3-4 damla tum yüzüme uyguluyorum.Özellikle alın bölgemdeki belirgin kuruluk ve nemsizlik çizgilerinin kısmen oluşmaya başladığını dusundugum için ve bunları yok edebilmek adına alın bölgeme daha yoğun uyguluyorum.Hatta bazen sabah akşam sadece alın bölgeme uyguladığım zamanlar oldu..Bir aya yakın bir zamandır kullanıyorum diyebilirim.Temizlenip toniklenmiş cildime 3-4 damla kadar uyguluyorum.Yukarı doğru dairesel hareketlerle..

 

Gözlemlediklerim..: İlk başlarda pek bir fark görememiş olsamda yeni yeni cildime gerçektende çok daha dolgunluk ve aydınlık ışıltılı bir goruntu kattığını söyleyebilirim.Her ne kadar basit bir serumun bir anda harikalar yatabileceğini dusunmesemde,özellikle kış gunu soğuk/ruzgar gibi sebeplerden oldukça kuruyan ve adeta gerilen cildim için güzel bir tür nem bombası işlevi gordunu belirtirim..

Cildimde alerji gibi bir yan etkiye sebep olmadı.. İlk izlenimlerime bu şekilde..Ayrıca makyaj altı cildi güne hazırlamak içinde kullanılabilcek bir serum olduğunu düşünüyorum..

 

 

Tek eksi özelliği biraz yüksek fiyatı olabilir.194 tl gibi bir fiyatı vardı..Bu ozelligi dışında gerçektende sevdiğim bir serum oldu kendisi..

Begendim mi,evet beğendim..:)

 

Sevgiler..:)

 

                                                                                 Paylaşan:Zencefilkız

4 yorum:

  1. tekrar merhaba,skinceutical ürünlerini çok merak ediyorum,hiç denemedim ancak yağlı ciltler için nasıldır acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim cildim yağlı olmadığı için yağlı ciltlere uygun olan tam olarak hangi urunleri var cok bir bilgim yok açıkçası.Benim cildim karma mesela (yanaklarım kuruya donuk) bende alerji vs gibi bir durum yaratmadı bu serum mesela..Bunun dışında diğer ürünlerini kullanmadım bu markanın.Ancak denemeyi dusundugum urunleri var onlarıda yavaş yavaş almayı düşünüyorum açıkçası.

      Sil
    2. Ben bu ürünü almayi dusunuyorum fakat arastidigimda cok kullanani yok.kullanicilarin yorumu onemli tabiki benim icin.uzerinden cok zaman gecmis bu markanin baska urunlerini kullandinizmi kullandiklarinizdan memnuniyetiniz ne ölçüde.kullanmaya devam ediyomusunuz?tesekkurler...

      Sil
    3. İyi günler, ben bu ürünleri kullanıyorum gayette memmunum özllikle serumlarından cildim ışıl ışıl oldu evet biraz pahallı ama cilt bu bence değer.

      Sil