4 Ağustos 2014 Pazartesi

Osmo Wonder 10 Sprey





Merhaba..:) Bir saç bakım yazısıyla daha karşınızdayım..

Yaz gelince özellikle saç bakımımıza daha fazla özen göstermemiz gerekiyor aslında..Deniz,kum,güneş faktörleri kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlayınca özellikle saçlarımızda bu dış etkenlerden etkileniyor bir anlamda..Kuruluk,saç uçlarındaki nem kaybı,matlık gibi pekçok problemlerde devamında ortaya çıkabiliyor.Özellikle böyle zamanlarda saçlarımıza ekstra özen göstermemiz gerekiyor diye düşünüyorum.Bu sorunlarla karşılaşmaya fırsat kalmadan,daha öncesinde saç bakımını sıkı tutarsak bu tarzda sorunların oluşmasını en aza indirgeriz diye düşünenlerdenim şahsen..Bugunkü bahsetmek istediğim üründe bu tarzda ürünlerden olabilecek özellikte bana göre..

Saçlarımın hem bakımını yapsın hemde şekillendirsin daha düzgün göstersin diyenlerdenseniz bu sprey şans vermeliyim diye düşünerek Osmo wonder 10 spreyi aldım bundan uzunca bir zaman önce..Bir seneye yakındır zaman zaman kullandığım bir ürün kendisi..Şimdi sizlere öncelikle bu ürünün kendince vaad ettiği etkilerinden bahsetmek isterim..





Spreyin özellikleri arasında özellikle..; kurumuş ve yıpranmış saçlarını beslerken onarım,Elektriklenmeyi önleme,saçları güçlendirme,besleme,uçlarındaki kırıkları daha görünmez kılma,saçları yumuşatma gibi..pekçok özellig, bir arada sunuyor..

Kullanımı:Banyo sonrası hafif nemi alınmış ıslak saçlara boy ve uçlarına fıs fıs şeklinde sıkarak ardından geniş dişli bir tarakla ürünün saça eşit olarak yayılmasını sağlıyorum.(Saç diplerine getirmeyeye özen gösteriyorum.) Ardından kurumaya bırakıyorum saçlarımı..

İlginç bir kokusu var aslında,belki biraz keskin..Özellikle koku hassasiyeti olanların hoşuna gitmeyebilir diye düşünüyorum biraz aslında..Yinede etkilerini gördükçe koku çokda itici gelmeyecektir sanıyorum..


İzlenimlerim..: Özellikle bu spreyi uyguladığım zamanlarda saçımda belirgin bir parlaklık ve saç uçlarındaki kırıkların daha görünmez kıldığını gözlemledim diyebilirim.Saçlara yumuşaklık verme performansı orta düzeyde bana göre..Düzleştirici öncesi saçlarıma uyguladığım zaman,saçlarımın daha hacimli göründüğünüde fark ettim.. Uzun süreli kullanım sonucunda saçları beslediginide söyleyebilirim. Yalnız ürünü çok fazla miktarda uygulamamak gerekiyor,yoksa saçları biraz sertleştirebiliyor açıkçası..Onun dışında saçlarımda ağırlık vs gibi bir problem yaratmadı.

 

Fiyatı: 64 tl..

 

Sevgiler..:)


                                                                                  Paylaşan:Zencefilkız


7 yorum:

  1. Seviyorum postlarını cok artık cok az yazsanda...en cok hi end ürünlerini seciyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncelerin için teşekkür ederim Bkyctn.Fırsat buldukça blogla ilgilenmeye,yeni yazılar yazmaya çalışıyorum.Sevgiler..;)

      Sil
  2. Merhaba bazı az kullanılmış/hiç kullanılmamış high-end kozmetik ürünerimi satışa çıkardığım bloguma bakmak isterseniz: http://kozmetikblogsatisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba hala lee stafford urunlerinden olusan post bekliyoruz yapacaktiniz hani :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süredir blogda yazı yazmaya fırsatım olamadıgı için yeni yeni yazabiliyorum. O yüzdende lee stafford ürünleri ile ilgili yakın bir tarihte yazı hazırlayacagım.
      Sevgiler..

      Sil
  4. 400. üye olarak söylüyorum ki postlarınız çok ilgimi çekti,ilgi alanlarımız benzer olduığundan belki de:) tesadüfen buldum blogunuzu ve baya sevdim. sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meriç İrem Altıntepe,düşüncelerin için çok tesekkur ederim gerçekten.:)
      Sevgiler..:)

      Sil