13 Mayıs 2011 Cuma

Bobbi Brown Everything Mascara


Merhaba! İkinci rimel yazımla karşınızdayım. Bugün bahsedeceğim maskara da benim çok sevdiğim bir marka olan ki artık bunu bu marka hakkında yazdığım yazıların çokluğundan anlamışsınızdır Bobbi Brown'a ait. .Çok yeni bir rimel olarak nitelendirilemez uzun süredir satışta. Bn de kendisini iki ay gibi bir süredir kullanıyorum. Kirpiklerimi simsiyah yapıyor, yapıştırmıyor, uzun ve çok gösteriyor benim için önemli olan hacim vermesi zaten ki bunu da bu maskara gayet başarıyor. Fırçası birçok maskaraya göre büyük ve tombik, zaten bu zamana kdr ince fırçalı maskalar arasında Lancome Hypnose'dan memnun kalmıştım diğer hiçbir ince fırçalı rimel kirpiklerimi dolgunlaştırmamıştı. Zaten Hypnose birçok kişi için vazgeçilmez=)
Bobbi'ye dönecek olursa beğenmediğim tek bir yönü oldu o da rimelin kıvamı. Hemen katılaştı kurudu gibi oldu daha yeni açıp kullanmama rağmen. Ben facial shoptan sipariş etmiştim acaba açıldı ondan mı kurudu diye düşündüm ama açılmış olması da imkansız neden böyle oldu bilmiyorum. Bobbi beni hayal kırıklığına uğrattı bu sefer ne yazık ki=/ Olmadı Bobbi:):)
Bu arada ürün gram olarak 6 ml. Beni uzun süre idare edeceğe benziyor ama bir daha alır mısınız derseniz ne yazık ki almam.. Fiyatı da 56 olması lazım..

Paylaşan: Larinia


 


Bu arada kirpiklerimde kirpik bazı yok ve rimeli tek kat uyguladım sadece..

2 yorum:

  1. çok güzel duruyo ama zaten gözlerinin güzelliği ve kirpiklerinin uzunluğundan mı yoksa rimelin etkisi var mı emin olamadım:) PARCAN

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim utandırdın:) ama rimelin etkisi tartışılmaz gene de:)

    YanıtlaSil