3 Mayıs 2011 Salı

Chanel 4'lü Far


Herkese merhaba:)Bir far tanıtımıyla karşınıdayım.Chanel'in biliyorsunuz farları oldukça meşhur. Bendekide bu 4'lü far paletlerinden biri olan Smokey Eyes..Adındanda anlışılacağı üzere dumanlı,buğulu gözler yaratmak için kullanılan bir palet.İçerisinde gri,açık gri,füme tarzında ve beyaz olmak üzere renkler bulunuyor.Hepside simli.Gündüz kullanım için belki fazla diyenler olabilir ancak gece makyajı için süper diyebilirim.Yapısı güzel, toz toz olup dağılmıyor etrafa.Sadece kabında kullanırken dikkatli kullanmak lazım o kadar.Grinin 2 ayrı tonunu gölgeleme amaçlı kullanabilirsiniz.Beyazıda göz pınarına özellikle aydınlık katmak için az miktarda dokundurabilirsiniz.İçerisinde minik süngerli fırçasıda bulunuyor,sürmek ve dağıtmak için.Chanel'in kendi defilelerindede bu palet çok defa kullanıldı ve kullanılmayada devam ediliyor.
Özellikle füme-gri ve açık gri olan renkler benim favorimlerim arasında.Renk geçişleri konusunda epey bir marifeti var bu paletin..Renkler kalıcı,çabuk uçup giden türden değil.Simler çok küçük olmasada,bangır bangır bağırmıyor burdayım diye..

Ülkemizde fiyatı 125 tl.Özellikle rock'n roll tarzı markajlardan hoşlananlar için bakılmalı diye düşünüyorum. Almak isteyenlere küçük bir öneri,bu paleti kullandıgınız makyajınız için gri jean favorim:) Makyajla çok cool duruyor..Günümüzdede rock'n roll havası estirmek isteyenler için tavsiye edilir..;)

Paylaşan:Zencefilkız

6 yorum:

  1. bu ton farları çok seviyorum,nude rujlarla özellikle harika duruyorlar...

    YanıtlaSil
  2. Bencede.Bende bu farı uyguladıgım zaman göz makyajıma zaten agırlık verdiğim için, dudaklarımı bende daha doğal tonlarda bırakıyorum.Evet katılıyorum Özge:)

    YanıtlaSil
  3. zencefilkız çok guzel bir yazı olmuş.Chanel fardan bendede var.Severek kullandıgım bir far:)

    YanıtlaSil
  4. Bu fara bayıldım.Siyahlı makyaj için bencede harika olur.

    YanıtlaSil