2 Mayıs 2011 Pazartesi

Diorshow Nude Glow Bronzer:Aurora

Merhaba..Bugun sizlere Dior'un 2011 yaz koleksiyonundan bir ürünü tanıtacağım.Nude Bronzer Aurora.. Yeni edindiğim bu ürün hakkındaki izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.Bu bronzerın 2 rengi var.Bendeki 001 rengi.Bu renk diğerine göre pembe tonlar içermekte.Diğeri 002 Sunset biraz daha kahve-turuncular içeren bir bronzer pudra.İçerisinde farklı renkler bulunması bir avantaj.Açık tenliler bu bronzer'ı daha koyu tenlilerse Sunset'i tercih etmeli..Benim macdeki rengim NC 15..NC 30 a kadar Aurora'yı,daha ileri renktekilerse Sunset'i tercih edebilirler.İçerisinde küçük simler var.Yüzdede biraz belli oluyor. Özellikle yazın ortalarında kullanılmak için biçilmiş kaftan..


Bu bronzerın en iyi yönü yüzde kesinlikle turuncumsu bir görüntü oluşturmuyor.Gayet doğal duran ve cilde ışıltı katmayı hedefleyen bir ton Aurora..Bunu alırken Sunset'i de denemiştim ancak o yüzümde koyu kalmıştı.
Bronzer fırçasıyla yada geniş yumuşak bir fırçayla yüzüne ters 3 şeklinde uygulayabilirsiniz.Yada isteyenler allık olarakda kullanabilir.İçerisindeki pembeler gayet hoş duruyor yüzde çünkü.Gece kullanım için de uygun..
İçerisindeki kahveler ben burdayım diye bağırmıyor,ayarında..Pembe,şeftali,altın ve bronz renklerin tam bir harmanlanması..Fiyatı:110 tl.. Önerirmiyim,öneririm..

Paylaşan:Zencefilkız

2 yorum:

  1. Pinarcım merhaba,
    Ben forumdan dkmkci(Gamze). Cok guzelmis bronzerin,gule gule kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim Gamzecim:))Daha guzelleri senin olsun cnm..:)

    YanıtlaSil