1 Mayıs 2011 Pazar

Everyday Minerals Time Share Allık


Time Share!! Kendisi yeni favorim olur. Aslında bunu diğer aldığım diğer Everyday Minerals allıkların yanında hediye olarak yollamışlardı ve kendisi deneme boyu ama olsun ben bu allığa aşık oldum! İnanılmaz güzel duruyor cildimde. Yalnız bence bu allık benim gibi beyaz tenlilere yakıştığı kadar esmerlere de yakışır, hatta bronzlaşıpp bu allığı yanaklarıma değdireceğim günü sabırsızlıkla bekliorum=) Kendisi mat bir pembe ama mor alt tonlu, bunu sürdüğüm zaman elmacık kemiklerim daha çıkık gibi duruyor ve kesinlikle kendimi diğer herkesten farklı hissediyorum; çünkü rengi gerçekten özel=) Soğuk tonlu allıklar bana yakışır diosanız alın derim kesinlikle bunun büyük boyundan almayı düşünüorum ben!

Everyday Minerals Türkiye'nin sitesinde büyük boy allıklar 33 lira. Tanım olarak da " Yumuşatılmış mat doğal bir pembe. Öpülesi yanaklar için:) " diye tanımlanmış, kesinlikle öyle!

Paylaşan: Larinia

Bu iki resime de sanki allığın tam rengini yansıtamamışım gibi geldi o yüzden bir de cep telefonumun kamerasıyla çektim, lütfen aşağıdaki resme bakın.
 Bu resim kesinlikle daha gerçekçi.

4 yorum:

  1. gerçekten güzel görünüyo.şu an alabiliyo muyuz everyday minerals den PARCAN

    YanıtlaSil
  2. evet everyday minerals ın türkiye satış sitesinden alabilirsin. ve güzel haber türkiyeye her yere kargoları var=)

    YanıtlaSil
  3. hm hemen bakıyım :)) parcan

    YanıtlaSil