14 Mayıs 2011 Cumartesi

Givenchy Prisme Again!

Merhaba..İşte en sevdiğim allıklardan birisyle daha karşınızdayım.Givenchy prisme again..Hanişu 4 kareli olan allıklarından.Uzun yıllardır Givenchy'nin çıkardıgı klasik ürünlerinden.Bendeki 01 Timid Rose rengi.Çok koyu renli olmadıgım için açık olan rengini seçtim.Çünkü öteki renklerinden denediğimde yüzümde biraz koyu kalmıştı.Mat simsiz bir allık.Fırçaya aldıgınız anda hafif bir gül-parfümümsü kokuyla karşılaşıyorsunuz.Fakat hoş bir koku..Şahsen ben sevdim.6 gr.Gramajıda baya iyi.Uzun zamandır kullanıyorum,henüz sonunu göremedim:)İkisi açık ikisi daha koyu renk bulunudurmakta.Açık renklerini elmacık kemiklerinize sürerek aydınlık bir görüntü yakalayabilirsiniz.Diğer iki rengini ise yanağın orta kısmına sürerek kontür etkisi yaratmanız mümkün.Sofistike bir görünüm için bu şekilde uygulamanızı öneririm.Eğer doğal bir görünüm isterseniz dördünü bir karıştırarak uygulayabilirsiniz.İki türlüde ortaya çıkan sonucu begeneceğinizi tahmin ediyorum..Alt kısmında küçük fırçasıda bulunmakta.Çantaya at çık tarzında.Ykm'de 84 tlydi aldıgımda..

Paylaşan:Zencefilkız

4 yorum:

  1. bu aralar ben de givenchy ye takmış durumdayım geçen bir sürü allığım var diye almadım ama hala aklımdan çıkmıyo. allıkları renklerine göre değil de markalarına göre genel olarak sıralasan givenchy kaçıncı sırada olur ?PARCAN

    YanıtlaSil
  2. Su birinci,su ikinici diye tek tek sıralamam dogru olmayabilir aslında cünkü bir markanın bir allıgının dokusu güzelken,diğerinde yüzdeki durusu daha farklı olabiliyor.Ama Givenchy'nin allıkları gerçekten kaliteli diye düşünüyorum. Mesela Chanel'in allıkları yüzdeki duruşu güzel olsada yapıları aşırı kaliteli değil bana kalırsa..Mac'in allıkları çok çok güzel bence.. Mac'den sonra Pout diye bir marka var mesela onun allıklarıda süperdi,ama o şuanda kaldırıldı malesef..Birde Nars'ın allıkları güzel bence.Givenchy'i sıralamaya sokacak olursan eğer ilk üçte yer alabilir bence..;)

    YanıtlaSil
  3. hmm kesinlikle al diyosun yani:)) teşekkürler PARCAN

    YanıtlaSil
  4. :) Aslında kesinlikle al diyebileceğim 2 tane marka geliyor şuanda aklıma allık konusunda. Bir tanesi Nars diğeride Mac..

    YanıtlaSil