1 Mayıs 2011 Pazar

Guerlain Blush G Allık

Guerlain 2011 ilkbahar koleksiyonundan bir allıkla karşınızdayım.Özellikle pembe ve tonlarını makyajda kullananların çok sevecekleri bir allık Blush G..Noir serisinden.İçerisinde 4 farklı tonda renk bulunuyor. Turuncu,fuşya,somon ve şeker pembesi(uçuk pembe tarzında)..Özellikle fuşya kısmına şahsen ben aşık oldum..!Zaten Guerlain allık konusunda oldukça iddialı markalardan.Dokusu,yapısını beğendim. İster ayrı ayrı,isterseniz dördünü karıştırıp sürebilirsiniz.Doğal duruyor.Simli bir allık olması sizi korkutmasın.Öyle bangır bangır bağırmıyor.Simleri büyük değil..

Yandada görmüş olduğunuz gibi gerek duruşuyla, gerekse yüzdeki görüntüsüyle çok güzel. Esmerlerde de kumrallardada,sarışınlardada çok güzel duracağını düşündüğüm bir allık.Şahsen ben ten rengim açığa yakın olmama ragmen (mac de nc 15 numarayım genellikle) bende sırıtmadı.Allıklarda hoşlanmadığım bir görüntüdür çünkü palyaçomsu bir duruş..Kimse istemez sonucta öyle bir görüntüyü. İşte bu allıkda asla öyle bir görünüm gerçekleşmiyor:)

İçerisinde küçük birde fırçası bulunuyor. Fırçanın kıl yapısıda güzel,öyle sert falan değil.Yanağı acıtmıyor. Bu açıdanda sevdim.Çantaya at kullan çok tarzında.
Sizde genel anlamda Guerlain sevenlerdenseniz bu allığa bir göz atın derim.Guerlain'in sınırlı sayıda ürettiği bu allığı ben Sevil'den almıştım.
Fiyatı:146 TL. Koleksiyon ürünü olan bu allığa özellikle açık tenliler korkmasın derim..;) Tek dezavantajı gramajı az.Bitti,bitecek diye korkuyor insan:)Onun dışında çok başarılı bir allık..

Paylaşan:Zencefilkız


3 yorum:

  1. bu allığa ben de bayılıyorum ama henüz kullanmaya kıyamadım :) PARCAN

    YanıtlaSil
  2. Bende çok seviyorum bu allığı parcan:))Aynen katılıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. kıyamıyor insan bir türlü kullanmaya:)hemen bitiverecekmiş gibi:DD

    YanıtlaSil