1 Mayıs 2011 Pazar

Innova Pudra Fırçası


Bu fırçayı bir ay kadar önce bir kozmetikçiyi gezerken almıştım, satıcı kadının alın! alın! baskısından sonra almaya karar verdim fiyatı da 18.50den 16.50ye mi ne düşmüştü hadi bir tane ölesine bir fırçam olsun die aldım. İyiki de almışım! Bu fırçamı neredeyse her gün kullanıyorum. Kılları gerçek samur kılından. Yumuşacık.. Bu fırçayı yüzüme sürmeyeyim oturup okşayayım o derece yani:) Bu fırçayı nelerde kullandığa gelecek olursam pudra uygularken ama daha çok allık uygularken kullanıyorum, allıklarımı bu fırçayla sürdüğümde sanki daha bir güzel duruyormuş gibi geliyor belki de psikolojik:) Bu kalite bu fiyatı aşar diyerek bitirmek istiyorum sözlerimi:) Ayrıca aslında samur kılından da olsa fırça, umarım hayvanların tüylerini kürk yapımında aldıkları gibi almıolardır...

Paylaşan: Larinia


Bir bilgi daha: Her ne kadar gerçek hayvan kılından yapılma fırçaların sentetik fırçalara göre bakteri barındırma olasılığı daha yüksek de olsa eğer düzenli olarak temizlerseniz hijyen bakımından bir sorun yaşamazsınız.


4 yorum:

  1. Merhaba kızlar bloğunuz hayırlı olsun. Çok güzel, zevkli ve bilgilendirici olmuş.

    Samur bir fırça arıyorum. Innova samur yazınca nerden aldınız diye soruyım dedim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Larinia,
    Bende de Innovanın fondoten fircasi var,cok memnunum,pudra fircasi da güzelmiş demek ki:)Ben de bulabilirsem alıyım o zaman:)
    gule gule kullan canım..

    YanıtlaSil
  3. Unique teşekkür ederiz beğenmene çok sevindimm, bu arada innova fırçayı ben ankara kızılay kumrulardaki ayhanlar parfümeriden aldım ama birçok kozmetikçide bulabilirsin eğer bulamazsan yine yaz buraya ben bakayım birkaç yere bulursam sana nerelerden edinebileceğini yazayım=)

    Gamze teşekkür ederim kesinlikle al derim inanılmaz memnunum fondoten fırçası olduğunu bilmiyordum o zaman ben de ondan alayım=)

    YanıtlaSil
  4. :)teşekkürler. bn fırçayı kızlaydaki ayhanlar parfümeriden aldım. kumruların yan sokakları var ya. necatibeye giderken ilk sağa dönünce hemen köşede:) ama başka kozmetikçilerde de bulunur sanırsam..

    YanıtlaSil