5 Mayıs 2011 Perşembe

Laura Mercier Allık


Merhaba:)Bir allık yazısıyla daha karışnızdayım.Bu allığı bundan bir sure önce, çilekteki indirimden almıştım. Laura Mercier markasıyla ilgili gayet olumlu izlenimlerim olduğu için bunu almaktada bir sakınca görmedim.
Kırmızımsı elma..Evet isminde söylendiği gibi aynen boyle bir renkte.Resimde kahvemsi durduguna bakmayın, kesinlikle öyle bir tonda değil..İçerisinde simler pek  yok,mat bir allık.Sürümü kolay,gayet rahatça uygulayabiliyorsunuz.Dokusu güzel.Tüm cilt tonlara uyum sağlayabilecek bir renk kırmızımsı elma..Miktarı 4.5 gram.Ciltteki rengi hoş,sağlıklı bir kırmızılık veriyor. Tek kusuru,fazla kalıcı değil ne yazıkki.Gün içerisinde birkaç defa tazelemem gereksede yinede bir sure sonra uçuyor adeta.


Kalıcılıga eger iyi olsaydı,favori allıklarımdan olabilirdi belki.Her zaman pembe tonlardada allık surulmez ya:)
Çeşitli renklerde kullanarak değişik makyajlar yapmakda fayda var.İşte bu düşüncelerle çilekten almıştım o anda.İndirimdeki fiyatı 21 tlydi.

Paylaşan:Zencefilkız

7 yorum:

  1. canım güle güle kullan. ben de almıştım bu allıktan ama sadece bi kez kullandım biraz koyu geldi bana. 187 ile mi kullanıyosun ? bi de bööle bi allıkla nası bi göz makyajı ve ruj iyi olur sence

    YanıtlaSil
  2. tesekkur ederim cnm:)Evet,Mac 187 fırçayla kullanıyorum genellikle.Normalde banada biraz koyu gelebiliyor,eger fırçayla hafifletmezsem.
    187yle yuzde dagıldıgı için rengi hafifletiyorum.Ben mesela bu allıkla genelde siyah göz kalemi kullanıyorum.Yada eger biraz daha dikkat çekici bir makyaj düşündüğüm zamanlarda kahve-bronz arası farlarla kullanmayı tercih ediyorum.Ten rengini bilmediğim için tam bişi diyemiyorum şu anda. Ten rengini soylersen eger daha iyi fikir verebilirim diye dusunuyorum??

    YanıtlaSil
  3. mw 25 canım ten rengim

    YanıtlaSil
  4. Evet bu allık senin ten rengine göre koyu gelebilir,pembe alttonlu cilde sahip oldugun için..Yazın iyi durabilir diye dusunuyorum sadece.Bu allıkla ruj olarak nude tonları daha iyi gidiyor.Sonucta kırmızı ve kırmızının tonları rujlar, kırmızı allıkla fazla olur,pembede bu allığa gitmez..Daha doğal tonlarda rujlar iyi duruyor.;)

    YanıtlaSil
  5. Birde 187 fırçayla uygulamayı dene yinede derim ben şahsen;)Rengi baya hafifletiyor cunku.

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  7. Rica ederim cnm:)Sende allığını güle gule kullan bu arada:))

    YanıtlaSil