13 Mayıs 2011 Cuma

Mac Fix+


Bu ürünü nasıl aldımm??:) Öncelikle onun hikayesiyle başlayalım. Geçen hafta allıklara bakmak ve fırça almak için Mac'e uğramıştım, allıkları üst üste sürerek renklerini ayırt edemeyeceğimi anlayınca Gamze muadan yüzüme fondoten geçmesini o şekilde allığı denememizi söyledim. Yüzümü temizledi fakat yüzüm o kdr kurudu ki fondoteni sürse pütür pütür duracağı için alıp bundan sıktı yüzüme iki fıs. Ve benim kupkuru cildim bir anda ışıl ışıl oldu üstüne de fondoten sürülünce kendi cildime inanamadım hayretler içerisinde aynaya bakakaldım. Allıkların, fırçaların pabucu dama atıldı tabiki, başladım bu ürünle ilgili soru bombardına:)Aldığım cevaplardan ve aynadaki görüntümden de tatmin olunca attım sepete:)

Öncelikle bu ürün nedir, ne işe yarar, hangi bölgelere ne şekilde kullanılabilir bundan bahsedeyim
Bu ürünü yüzünüze makyajdan önce veya sonra uygulayabilirsiniz 15 cm uzaktan tutarak iki fıs yapsanız yeter. Bir anda cildiniz ışıl ışıl olacaktır. Hem nem verme açısından çok başarılı hem de içerdiği salatalık özleriyle benim gibi kızarıklık sorunu yaşayan hassas ciltleri rahatlatma etkisi var. Bunun dışında tüm  makyajınızı yaptıktan sonra yüzünüze sıkarak makyajınızı sabitleyebiliyorsunuz. Uyguladım yüzümden bir saatte uçan allık akşam 5den 12ye kdr aynı şekilde durdu yıkamasam büyük ihtimalle de çıkmamaya niyetliydi ve de:)
Aynı zamanda diğer bloglarda okuduğuma göre bu ürünü far sürmeden far fırçalarına püskürtüp süren kişiler de varmış farları inanılmaz kalıcı oluyormuş ben bunu özellikle pigmentlerde denemek istiyorum bakalım nasıl olacak:) Ve son bir çılgınlık daha: bazı kişiler bu ürünü saçlarını sabitlemede kullanıolarmş yok artık dedirtse de siz gördünüz bu kadar çok amaçlı bir ürünü:)

Bu ürün artık bnm makyaj çantamın vazgeçilmezlerinden, yüzüm çok kuruduğu gerildiği zamanlarda hemen iki fıs fıs beni tüm gün idare ediyor:) Size bir örnek vereyim. Bugün makyajımdan sonra yüzüme sıktım sonra erkek arkadaşımla buluştum yanağımı sıktı öylesine ve inanamadı senin cildine bişi olmuş bebek cildi gibi diye. Bir erkek bile farketti farkını zaten, Şiddetle öneriyorum özellikle benim gibi nemsiz bir cildiniz varsa ve cildiniz suya hasretse:)

Paylaşan: Larinia

9 yorum:

  1. saç sabitlemek için mi :DD ben en çok verdiği ferahlık hissini seviyorum epey bi süre beauty blender ı ıslatmak için kullandım ama suyla daha iyi olduğunu görünce bıraktım. far ve pigmentle kullanmaya da cesaret edemedim henüz PARCAN

    YanıtlaSil
  2. bn d yüzüme verdiği ferahlık hissini seviyorum=) eet düşün artık saç sabitlemek için kullananlar bile varmış=)=)

    YanıtlaSil
  3. öyle bi anlatmışın kii edinmek lazım bundan :D hele yazın çok işe yarar bu :)

    YanıtlaSil
  4. larinia aklımı çeliyosun :D
    francesca

    YanıtlaSil
  5. gössde evet çünkü yazın makyajımız sıcaktan akmaya çok daha meyilli hale gelio=)francesca, gösssde edinin derim bn cilt bakımımda bile kullanıorm akşamları=)

    YanıtlaSil
  6. fiyatını öğrenebilir miyim? teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. mac mağazalarından 42 liraya satın alabilirsiniz=)

    YanıtlaSil
  8. Aslında içeriğinde gliserin olduğu için saçlara da kullanılabilir. Nemsiz saçiara, saç ıslakken sulandırılmış gliserin sürülmesi özellikle tavsiye edilir çünkü.
    Ben de bu ürünü bayılarak kullanıyorum bu arada :)

    YanıtlaSil
  9. Blogunuz içersindeki bilgileri hergün takip ediyoruz.Ve çok begeniyoruz,dell dizüstü teknik servisleri olarak paylaşımlarınızın devamını

    bekliyoruz.

    YanıtlaSil