23 Mayıs 2011 Pazartesi

Mac Well Dressed Allık




Merhabalar!!
Uzun bir süredir bloga yazı yazmadığımın farkındayım öncelikle bunun için sizden özür dileyerek başlayayım. Nedeni aslında yok, sadece bir hafta da olsa her şeyden uzaklaşıp kafamı dinlemek istedim, iyi geldi mi bilinmez ama arayı fazla da uzatmayayım dedim:) Bugün size bahsedeceğim allık yeni favorilerimden Mac Well Dressed:) Aslında Nyx Angel'ı yabancı bir blog sahibesi Well Dresed'in dupe u olarak gösterdiği için Well Dressed almaktan vazgeçmiştim ama Mac'e Pink Swoon almak için gidip bununla geri döndüm.
İyiki de öyle yapmışım:)

Peki NYX Angel gerçekten Mac Well Dressed'in dupe u mu?

Hayır değil! Mac Well Dressed daha canlı ve açık bir pembe, Angel ise hafif plum yani hafif eriğimsi mor tonlar barındırıyor pembesinin yanında; ama her ikisini de çok sevdiğimi söylemeliyim ve size çok garip gelecek doğrusu ama diğer Mac allıklarının aksine Well Dresed daha az pigmentli, Nyx Angel bile daha pigmentli diyebilirim.


Peki Mac Well Dressed'in rengi?

Well Dressed uçuk bir bebek pembesi. Satin yapıda. İlk sürüşte yüzde hiç belli bile olmazken üzerine birkaç kat daha geçerek pigmentasyonunu ayarlayabiliyorsunuz. Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben bu tarz alıklardan hoşlanıyorum: Hafif renk veren, elimin ayarı kaçtığımda bile beni palyaçoya çevirmeyen, yanaklarıma tonla boya sürmüşüm gibi değil de sanki o bnm cildimin ışıltısıymş, rengiymiş gibi gösteren allıklar her zaman benim favorim olmayı başarıyor. Well Dressed benim bahsettiğim bütün kriterlere uyduğu için de yeni gözdem:) Özellikle bnm gibi beyaz tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum bu allığın. NC 15-20-25 ve NW 15-20 bu allığı edinmesini önerdiğim renk grupları:)

Bu arada size theBalm Downboy allığımın tanıtımını yapmıştım daha önce, rengini Mac Pink Swoon a benzetiyordum hatta onun için bir ara Pink Swoon almaktan vazgeçmiştim; ama tamamen yanılmışım. Downboy, Well Dressed e benzer bir renkmiş, hatta dupe bile denilebilir birbirleri için.

Hangisi senin favorin derseniz her ne kdr theBalm allığımı çok sevsem de oyumu Mac'ten yana kullanacağım. Yeni favorim budur:):)
Tam bir günlük sür çık allığı..

Limited Edition olmayan bu allığı Mac Mağazalarından 52 liraya alabilirsiniz.

Neyse çok konuştum, ben susayım da resimler konuşsun=)
Sevgilerimle..Paylaşan: Larinia 







Elimin üstüne sürdüğüm allık çok belli belirsiz olmş umarım görebilirsiniz:)

4 yorum:

  1. sende çok güzel duracağına eminim ama bende çok açık kalacağını düşündüğüm için hiç heveslenmediğim nadir allıklardan biri:)
    merakla sex appeal postunu bekliyorum PARCAN

    YanıtlaSil
  2. forumda da belirttiğim gibi bilgisayarım bozuldu parcancım 15 gün yazamıcam sanırım bloga ama şimdiden resimleri çekip hazır bulundurcam birçok ürünün, yani haziranda yazı patlaması yaşayabilir blog:):)

    YanıtlaSil
  3. oleeeey:) tam da böyle bir allık arıyordummm!Lariniaaa teşekkür ederim cnm:)

    YanıtlaSil
  4. Canım benim Well Dressed allığım artık eskisi gibi gelmiyor sanki kazımam gerekiyor... Ne olduğunu anlayamadım ama yabancı bloglarda böyle birşey yok sende var mı? Yani parmağımı sürünce parmağıma yapışıp kalıyor :/

    YanıtlaSil