14 Mayıs 2011 Cumartesi

Misshalandıkk=)



Merhabalar!!
Bugün size bahsetmek istediğim iki tane ürünüm var=)
Birincisi Missha Perfect Cover BBCream bir diğeri ise onun primer ı yani hazırlayıcısı niteliğindeki gibi Missha Boomer..
Öncelikle bu ürünlerle nasıl tanıştım, onunla başlayalım.. Missha Perfect Cover BB Cream i ilk olarak cosmo-de sitesinde görmüştüm, sitenin en çok satanlar bölümündeydi açıp baktım ama anlam veremedim nasıl bir ürün olduğuna sonra netten bir aratayım dedim bir de baktım ki bizim blogcular arasında bayağı popülermiş kendisi. Biraz pimpirikli olduğum için almadan önce tonla youtube videosu izledim, türk yabancı birçok blogda bu kremle ilgili yazılan yazıları okudum ve sonunda almaya karar verdim.

Bu ürünün vaatleri neler ve nedir BB Cream?
BB Cream aslında Alman estetik doktorlarının lazerle tedavi olmuş hastalarına, hem yüzleri tedavi olsun izler geçsin hem de yüzlerindeki lekeler kapansın diye verdikleri bir krem. Daha sonra Koreliler bu kremi keşfediyorlar üzerinde uzun uzun çalışıp kozmetik ürünü olarak piyasaya sürüyorlar.

Bu ürünün vaatleri ise cildi beyazlatma, kırışıkları önleme, güneşe karşı etkin koruma (spf 42 koruması bu ürünü sürmeden önce herhangi bir güneş kremi kullanmama gerek kalmıyor), cildi etkin bir şekilde nemlendirme, lekeleri geçirme ve lekeleri kapatıp cilt tonunu düzenleme..yani daha ne olsun=)

Kremim elime geçtikten sonra kendisiyle ilgili ilk izlenimim ambalajının çok şık olması ve pompalı olmasıydı ki bu da hijyen için çok önemli. Ben 23 rengini sipariş ettim ama 21 ini de sipariş edebilirmişim. Aslında bu ürünün 3 rengi. 13,21 ve 23.. 13 çok çok açık bembeyaz suratlı kişiler için geliştirilmiş bir renk, 21 de nc15-20  nw 15 cilt rengine sahip olanlar için uygun bir ton, 23 ise daha koyu tenliler için uygun. Ben nc20 olduğum için ilk yüzüme sürdüğümde çamur gibi durmuştu ve bayağı bir moralim bozulmuştu,ama on dk sonra aynaya baktığımda ne göreyim o çamur renginde duran krem yüzümün rengine dönmüş ve yüzüm yumuşacık bebek teni gibi olmuş. İşte o an başladı bnm BB Cream aşkım=) Yüzümde herhangi bir sivilcelenme sorunu yaşamadım aksine kullandıkça sanki cildim daha da bir düzelmeye başlamış cilt tonum eşitlenmiş gibi geldi belki psikolojik ama.. Fondoten zaten kullanmıyordum, noviderm in renkli nemlendiricisini kullanıyordum tabiki onun pabucu dama atıldı ve neredeyse her gün BB cream i yüzüme sürmeden dışarı çıkmıyorum. Herkesin cildin porselen gibi, bebek gibi cildin var maşallah laflarından çok mutlu oluyorum aslında bilseler missha marifeti olduğunu=) Yalnız hatırlatmak istediğim bir şey var bu ürünü kullanıyorsanız mutlaka temizleyin, temizlemeden yatmayın..Bu arada ürün 50 ml mercimek tanesi kdr tüm yüze yetiyor ve fiyatı 40 civarında gerçi siteden siteye değişebiliyor ebay bellogirl adlı satıcıda 19 dolar yani 30 lira olması lazım..



Mishha boomer ise dediğim gibi bb cream in primer ı. Ne işe yarıyor? BB Cream in yüzde kalma süresini uzatıyor cildi daha da bir nemlendiriyor ve sedefli yapısı sayesinde cildi daha ışıltılı gösteriyor. BB Cream in de Boomer ın da kokusu bir harika!! Her zaman boomer ı sürüp bb cream i uygulamıyorum aslında çünkü boomer ın içinde daha önce duymadığım birçok kimyasal var işkilleniyorum açıkçası=) ama işe yarıyor mu yharıyor.. Önerir miyim şiddetle öneririm!!

P.S. Önceleri bb cream i parmaklarımla uyguluyordum ama katman katman duruyordu. Şimdilerde ise Mac 187 tarzı bir fırçayla uyguluyorum. Yani fibre duo özelliğine sahip bir fırçayla. Bu fırçalar cildinizde bb cream in çok daha doğal ve ince görünmesine ve sonuçtan sizin çok daha tatmin olmanıza yarayacaktır, tavsiye ederim. Sorularınız olursa yorum kısmına bekliyorum, Sevgilerimlee..=)

Paylaşan: Larinia








Missha Boomer+BB Cream'den önce yıkanmış toniklenmiş ve nemlendirilmiş cildim..


 Missha Boomer+BB Cream uygulanmış cildim...
Sanırım resimler her şeyi daha iyi anlatıyor=)

8 yorum:

  1. Resimde gördüğüm kadarıyla,beklediğimden daha kapatıcıymış:)Sanırım artık ebayden alışveriş yapamayacağız:(Sen watsondaki bb creamide almıştın değilmi canım?Onun yazınıda merakla bekliyorum,birde mishayla karşılaştırmalı yazarsan çok iyi olur,ondanda memnun kalırsan,nette almaya hiç gerek kalmayacak.

    YanıtlaSil
  2. evet ne yazık ki artık yurtdışından missha alabilme gibi bir şansımız olmayacak, ancak blog satışlarından veya gittigidiyor gibi sitelerden alabileceğiz.. evet watsonstaki pure beauty adlı markadan bb cream aldım henüz kullanmaya başlamadım ama kullanır kullanmaz missha ile karşılaştırmalı yazı yayınlayacağım=)

    YanıtlaSil
  3. ben de kullanıyorum bu iki ürünü =) büyük bir hevesle almıştım ve ilk sürdüğümde ayyy bu ne çamur bu dedim =) sonra tabi düzeliyor.fakat bende sivilce yaptı .yani akşama eve geldiğimde temizledikten sonra bakıyorum sivilcelenmişim . uzun süre kalmıyor ama neticede sivilce oluşturdu .çook hassas bi cildim de yok halbuki.bir de dengeleyemedim bir süre ne kadar kullanacagımı hep fazla geldi ,hala elim alışmadı . yine de kullandıgım bi ürün .sivilce pahasına ..

    maestro

    YanıtlaSil
  4. evet bazı ciltlerde sivilcelenme yapabiliyormuş, benim mesela cildim aşırı hassas resimlerden de anlaşılıyor zaten elim yüzüme değdiği an değdiğim yer kızarır o derece hassas yani ama bende hiç sivilcelenme yapmadı. bir de boomer kullanmadan sürmeyi denesene belki sivilce yapmasının nedeni boomer dır?

    YanıtlaSil
  5. cnm ben de 1 yıldır kullanıyorum ve aşırı memnunum hatta yurtdışından kozmetik alışverişine yasak geldiği için akrablarıma sürüyle getirttim blogumda da satıyorum.sevgiler..
    http://makyajguncem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim cnm ben de düşünüyordum kara kara nereden edincem ürünümü diye, bir bitsin de bakalım bu baya bereketli çıktı:)

    YanıtlaSil
  7. bir sorum olucaktı.eğer uzun bir süre bb krem kullandıysan gözlemlerine göre sivilcende azalma oldu mu?

    YanıtlaSil
  8. Yağlı bir cilde sahibim perfect cover için kimileri parlama yapıyor derken kimileri ise gayet memnun bu yüzden cho bo yang bb kremini almaya karar verdim baz olarak boomer uygunsa mu sizce ? Parlama problemi yapar mı ?

    YanıtlaSil