14 Mayıs 2011 Cumartesi

Nars Angelika Allık



Nars Orgasm'dan sonra ikinci Nars allık tanıtımını yapacağım bugün. Kendisi Angelika. İsminin bana tam çağrıştırdığı renkte. Mac well dressed ve theBalm downboy a benzer tonlarda açık bir bebek pembesi. Yalnız bu allığın içinde kocaman glitterlar var. Lakin yüzde hiçbiri belli olmuyor, bendeki duruşu "Desire" gibi tamamen mat, hatta deli gibi pigmetli olmasından mıdır yoksa cilt tonumdan mıdır bilmiyorum ama "Desire" kabında nasıl duruyorsa "Angelika" da benim cildimde o şekilde duruyor, yani bebek pembesiyle alakası yok, canlı bir pembe yanaklarımdaki duruşu. Belki sık kıllı bir fırçayla uyguladığım için o şekilde durmuştur, Mac 188 tarzı bir fırçayla denemek daha mantıklı olacaktır; çünkü bildiğiniz gibi Nars allıkları aşırı pigmentli!
Bu arada bu allığı Nars amcamız "cotton candy pink" olarak tanıtmış ama yanına bir de gümüş rengi glitterları da ekleseymiş daha iyi olacakmış=) Pembe allıklarımın arasında en favorim olamasa da gayet güzel olduğunu kabul etmem gerek=)
Fiyatı Sephoralarda 65 Tl..

Paylaşan: Larinia






Bileğimde ışıltılı durduğuna bakmayın yüzde tamamen mat duruyor=)

6 yorum:

  1. canım bende aynen deep throatda aynı sorunu yaşadım.kabındaki renkle yüzümdekinin alakası yok,elime aldıgım renk kabındakiyle aynı açık bi pembe ama yüzüme fırçayla sürünce koyu pembe durdu:(bence ikimizinde bi kaç deneme yapması lazım farklı fırçalarla:))

    YanıtlaSil
  2. evet kesinlikle, fırçalar resmen kaptaki rengin yanaktaki duruşunu değiştiriyorlar, sanırım ikimiz de 188 tarzı bir fırçayla denersek kabından renge daha uygun bir ton elde edebiliriz cnm=)

    YanıtlaSil
  3. ben bunun içindeki o kocaman simlerden dolayı denememiştim bile ama bi dahaki ilk nars a ulaşmamda denicem PARCAN

    YanıtlaSil
  4. dene bence yüzde belli bile olmuyor ışıltıları tamamen mat duruyor=)

    YanıtlaSil
  5. Renk harikaymış yaa ! Canım buarada sen benim blogu takibe almamışsın galiba :)) Bekliyorum :D

    YanıtlaSil