19 Temmuz 2011 Salı

Alışveriş Zamanı..Part.4



Merhaba..Bugün gezinirken şurayada bakayim burayada derken duramadım yine kozmetik dükkanlarına attım kendimi diyebilirim..Bir süredir yogun oldugum için(sınavlar,sonrası stres vs.) bugun kendimi biraz ödüllendireyim dedim..

Nars Laguna Bronzer:Bu bronzerı uzun zamandır düşünüyordum.Fakat bronzer kullanma konusunda bazı tereddütlerim vardı.Nars markası genel anlamda bol pigmentli ürünlere sahip oldugu için acaba buda mı öyledir diyede düşünerekten yinede alayım dedim..Larinia bu bronzerden baya memnundu bildigim kadarıyla,benimde aklımda olan bir ürün oldugu için aldım..Ayrıntılı yazısını yazacağım kullandıkça,önümüzdeki günlerde..

Nars Eyeshadow Base:Nars'ın far bazı..Orjinal boyunu alma konusunda tereddütte kalınca,Narstaki Merve mua sağolsun,testerından verdi.Daha önceden denemiştim aslında ama bizzat yenisini alma konusunda tereddütte kaldım yinede..

Nars Eye shadow Pencil:Bendeki siyah rengi.Göz kaleminden daha tombul yapıda,bir çeşit far..

Mac Melba allık:Aşkı Memnun'nun meşhur Bitherininde kullandıgı bu allıktan almasam olmazdı heralde:)
Şeftali tonlarında bir allık kendisi..

Mac Cream Color Base:Madly Magenta rengi aldıgım.Hem yanakta hemde dudakta kullanılabiliyor.

Mac Prep+prime Refined Zone:Mac'in çok övülen gözenek küçültücüsü..Bugun alır almaz akşam evde denedim.Bakalım sonuçlar nasıl olucak..:)

Nars Super Orgasm Mini allık:Super Orgasm'ın bebek boyu..Seyahatler için çantada taşımaya birebir, pratik bir ürün oldu doğrusu..

Nars Lipstick-Cruising:Jennifer Lopez'inde geçen seneki ödül töreninde kullandıgı bu ruju denedim.çok begendim.Nude-pink tonlarında çok güzel bir ruj oldugu kanısındayım..

Sevgiler..
                                                                       Paylaşan:Zencefilkız

3 yorum:

  1. güle güle kullanın!!çok zevklisiniz takip ettiğim kadarıyla..mac refined zone ve nars allık alcam bende.ama şu zamdan sonra macin fiyatını bilmiyorum.bu mini allık çok tatlı.fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim!!

    YanıtlaSil
  2. bu minik nars allıklar satılıyormu yoksa promosyon filanmı başka renklerinde miniği var mı böyle canım?
    eda

    YanıtlaSil
  3. cici cici ürünler almışsınız;)) güle güle kullanın...evt bende çok merak etmekteyim mini allıkların fiyatını...

    YanıtlaSil