3 Temmuz 2011 Pazar

Artistry Renkli Nemlendirici Tint 2

Daha önce size Artistry markasının bir hastası olduğumu söylemiş miydim??
Söylemediysem şimdi söylüyorum evet kesinlikle bu markanın fanatiğiyim. Şu zamana kadar birçok markanın birçok ürününü kullandım. Gerçekten vadettiklerini gerçekleştiren ve memnuniyeti denediğim bütün ürünlerinde bulduğum tek marka Artistry oldu. Avon gibi satış temsilcileri aracılığıyla satıldığı için birçok kimse bu markadan ya da ürünlerinden haberdar olmayabilir ama kesinlikle bir kullanmaya başlayan ürünlerin hastası olmakla kalmıyor, sırf ürünlere daha uygun fiyata sahip olabilmek adına satış temsilcisi olmayı da kabul ediyor. Gerçi ben satış yapmıyorum, sadece ürünlerimi daha uyguna alabiliyorum.

Renkli nemlendiriciler son yıllarda epey popüler olmş durumda yüzünü nemlendirirken ciltteki hafif kusurları örtüyor, renk tonunda eşitlik sağlıyor hem de fondoten gibi cildi yormadan, bozmadan ve gözenekleri kapamadan. Bu ürün de gerçekten en iyilerinden. Hatta iki aydır en çok kullandıklarım listesinde. Şimdi bakalım kendi sitesinde bu ürün hakkında neler denilmiş?
NEMLENDİRİR, KORUR, MÜKEMMELLEŞTİRİR
ARTISTRY Renkli Nemlendirici’yi hafif renkli ileri bir cilt bakım ürünü olarak düşünün. Zengin, besleyici nemlendirme ile, koruyucu bir cilt bariyeri serbest radikalleri etkisizleştirerek cildi çevresel hasarlardan korur. Pürüzsüz, hafif örtücülük sağlayan ürün kendiliğinden cilt rengiyle uyum sağlar.

Ürünün artıları:
1- Yapısı ince ve akışkan olmasına rağmen enteresan biçimde kapatıcı. Yüzümdeki kırmızılıkları kapatıyor, lekelerin görünümünü hafifletiyor.
2- Spf 15 ve UVA/UVB koruması var.
3- Sürümü kolay.Kalıcı.
4- Kuru ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği kadar nem veren bir ürün, pul pul görünüme sebep olmuyor. Fakat ben gene de altına nemlendirici sürmeden yapamıyorum, alışkanlık olmuş.
5- Renk seçeneği fazla. 6 farklı cilt tonu için üretilmiş renkleri var. Tint 1,2,3...

Ürünün eksileri:
1- Bence bu ürünün tek eksisi garamajı. Sadece 30 mlcık. Hemen bitiyor o yüzden:(

Gönül rahatlığıyla önerebileceğimbu ürünün satış fiyatı 50 tl. Bu arada daha birçok markanın renkli nemlendiricisini kullandım; ama favorim budur.

Sevgilerimle,
Larinia..







7 yorum:

  1. aaaa beklediğimm yazııı :)) 2 numarası biraz koyu gibi sanki 1 numarası alayım ben iyisi :)

    YanıtlaSil
  2. bnm ten rengim nc15 ama nc20 de oluyor. eğer daha açığım diyorsan bir numarası daha uygun olur, ama bnm ten rengimdeysen 1 numara çok soluk da gösterebilir seni cnm:)

    YanıtlaSil
  3. nc 20-25 arasıyım ben de o zaman 2 alayım biraz koyu gibi geldi fotolarda ama :/

    YanıtlaSil
  4. fotodan öyle gelmiş olabilir, koyu değil; ama gene de 1 numarasını alabilirsin garanti olsun dersen.

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle Artistry nın her ürünü mükemmel, hem makyaj hem cilt bakımı, ben de tam bir Amway fanatiğiyim, ürünlerini çok begendım ben de bunun üzerine üye oldum hem indirimli alıyorum şimdi hem de satışını yapıyorum. ÜRünler soruluyor devamlı arkadaşlarınız tarafından o yüzden satmama şansı kalmıyor bir yerden sonra :)) Önümüzdeki haftalarda blogumda bir çekilşle AMwayden bir cilt bakım seti hediye edeceğim, bloguma beklerim :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. gerçekten Artistry harika bir marka, üye olmakla çok iyi yapmışsınız. Çekilişi yayınladığınız zaman katılcam, böyle fırsat kaçmaz:)

    YanıtlaSil
  7. Canım bende beyaz tenliyim hatta şöyle diyeyim bir çok markanın fondöteni pudrasının en açığı bile koyu gelenlerdenim.
    Mac'ten renk söylemek gerekirse nc15'im ki nc15 bana tam oluyor o vakit bana bu ürünün tint 1'i olur dimi benimde etrafımda amway yapan yok yakın bir arkadaşım ingiltere'de amway üyesi ona sipariş edeceğim denemeden umarım bende memnun kalırım.:)

    YanıtlaSil