3 Temmuz 2011 Pazar

Chanel Sublime de Chanel Infinite and Curl Mascara - 10 Deep Black

Merhabalar!!
Şimdi size tanıtacağım maskara tamamen yanlış anlaşılma sonucu alınmış bir ürün. Babamdan Chanel Exceptionelle maskara almasını istemiştim, ama bu maskara ile geldi, olsn gene de düşünüp alması beni çok mutlu etti. Öncelikle bnm kirpiklerim uzun kıvrık ama zayıf telli yani hacimsiz. Kısacası kirpiklerimin hacime ihtiyacı var, bu maskara ise benim ihtiyaç duymadığım iki işlemi yapmayı vaat ediyor: Kirpikleri uzatma ve kıvırma.

İlk başta kullanmadan kafamda tereddütlerim olsa da ilk kullanımda hiç ummadığım kadar memnun kaldım. Ben çok kötü bir sonuç bekliodum gene de hafif de olsa hacim verdi. Kıvrık olan kirpiklerimi daha fazla kıvırdı ve kirpiklerimi daha da(!) uzun gösterdi. Kısacası kısa ve düz kirpiklerde bu maskara ile mucizeler yaratılabilieceğini düşünüyorum; ama bnm gibi kirpikleri olan kişiler için bu maskaraya "hayır" diyorum ne yazık ki..


P.S. Bu rimel Chanel'in en son çıkardığı rimelmiş, yenilikleri takip etmekten hoşlanan kişilere duyurulur..

Sevgilerimle,
Larinia..










4 yorum:

  1. Çok beğendım tatlım bu rimeli, tr fıyatı ne kadardır acaba?

    YanıtlaSil
  2. Cnm kutusuna baktım satış fiyatı 77 lira

    YanıtlaSil
  3. Maaşallah gözlerin çok güzel bu arada kirpiklerim çok düz kürpük kıvırıcı önerin olabilirmi

    YanıtlaSil
  4. shu uemuranınki çok güzel diyorlar ama hiç kullanmadım hayatımda kirpik kıvırıcı sadece dünyadaki birçok ünlünün makeup blogger ın kullandığı ürün olduğu için söylüyorum. teşekkür ederim bu arada:)

    YanıtlaSil