4 Temmuz 2011 Pazartesi

Ddf Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer


Merhaba..Bugün sizlerle bir gözenek küçültücü ürününden bahsetmek istiyorum Ddf'in..Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer..Cildiniz aşırı aşırı kuru olmadıkça gözeneklerinden şikayetçi olmayan kadın herhalde yoktur diye düşünüyorum.Özellikle günümüzde bilinçsiz fondoten kullanımı,yanlışürün seçimi,çevresel,genetik faktörler gibi pek çok sebepten ötürü bu durum dahada yaygınlaşmakta..Heleki birde yağlı bir cilde sahipseniz bu konuda şikayetleriniz dahada fazla ön plana çıkmakta oldugunu düşünüyorum.


Bir çeşit eczane ürünü olan bu jel-serum bu konudaki şikayetlerinizi en aza indirmeyi,hatta bir nevi yok etmeyi vaad ediyor..Peki başarılı oldu mu bu konuda??Kısmen..Ürün 5 günde gözle görünür sonuçlar ortaya çıkarmayı vaat ediyor.5 günlük düzenli kullanım sonucunda genişlemiş gözeneklerinizdeki gözle görülür azalmayı fark edeceğinizi öne süren bu serumun kısmen başarılı oldugunu söyleyebilirim.

İçeriğinde vitamin peptid kompleksi,E vitamini,B5 vede gliserin karışımı bulunmakta.Ayrıca görüntüdende anlayacağınız üzere turuncu renkli bir jel.Yani içeriğinde renkli pigmentlerde kullanılmış.

Ürünün içeriği:
1.7 oz:
Water, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Niacinamide, Dimethicone Crosspolymer,
 Polymethylsilesquioxane, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Pentapeptide-4,
Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol,
Hexylene Glycol, Triethanolamine, Panthenol, PEG-100 Stearate, Carbomer,
 C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Benzyl Alcohol,
Triethoxycaprylylsilane, Titanium Dioxide, PPG-15 Stearyl Ether, Polyhydroxystearic Acid,
Mica, Dimethicone, Methicone, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Disodium EDTA,
 Alumina, Iodopropynyl Butylcarbamate, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol,
Fragrance, Iron Oxides.


Evet,ürün gerçektende gözeneklerin görünümünü baya görünmez kılıyor.Hatta 1 haftanın sonunda baya baya memnuniyetim arttı diyebilirim.Fakat bu durum ürünü kullandıgınız süre içerisinde geçerli..Bıraktığınız takdirde birhaftaya yakın bir süre içerisinde tekrar eski görüntünüze dönüyorsunuz..::( Yani bir nevi bağımlılık durumu söz konusu ne yazıkki..İçeriğinde silikon var ayrıcada..Cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlayan bu maddenin zararlarıda bilinmekte aslında..Anti-aging etkiside mevcut..Aslında bu ürün 30-35 yaş üzerindeki bayanların daha öncelikli tercihi olmalı diye düşünüyorum.Zira 20li yaşlarda cildimizi bu tarz ürünlerlele yormak pek mantıklı görünmedi benim gözüme..

50ml..Fiyatı:340 tl..Bir serum için bu fiyatı şahsen ben fazla buldum..Çilekten aldıgım için bundan yaklaşık 3 ay kadar önce o zamanlar sorun teşkil etmedi pek fazla,ancak şu anda eczaneden alambileceğimi zannetmiyorum..

                                                                             Paylaşan:Zencefilkız

7 yorum:

  1. Merak ettiğim ürünlerden biriydi. Teşekkürler ZK <3

    YanıtlaSil
  2. merhaba zencefilkiz sana 2 sorum olucak

    öncelikle karmadan yağlıya dönük cilt tipim var roaccutane tedavim de yeni bitti yani hassas bi konu haline geldi benim için cilt bana hangi primer i önerirsin?zararsız parabensiz falan!!

    bide pudradan önce nasıl bi rutin uygulamalıyız??(primer PUDRAdan önce şart mı??

    şimdiden teşekürler

    YanıtlaSil
  3. ürünübugün kullanmaya başladım sürerken tuhaf bir his bırakıyor sankı kuru bir şey sürüyormuşum gibi nem hissini alamadım sizdede böyle olmuşmuydu.yağlı cildim için bu iyi bir şey diyebilirim ama.

    YanıtlaSil
  4. cildim yağlı sivilceye meyilli bir cilt 3 gün kullandım sonuç gözeneklerimi tıkadı ve yüzüm sivilce tarlasına döndü.gözenek küçültmüyor gözenekleri tıkıyor renkli olmasının sebebide bu onları görünmez kılmak.suan halen etkilerinden kurtulmaya çalışıyorum ddf nin diğer ürünlerinden memnunum ama bu ürün beni çok şaşırttı.

    YanıtlaSil
  5. Sivilceler patladi. Incecik damar catlaklari olustu. Nokta

    YanıtlaSil
  6. yorumlara bakarak karar vermeye çalışıyorum ama kimisi ddften memnun kimisi değil kararsız kaldım.

    YanıtlaSil