17 Temmuz 2011 Pazar

Mac Complete Comfort Creme

Merhabalar!

Bugün size daha alalı bir ay olmayan ama dün değiştirdiğim bir üründen bahsetmek istiyorum. İsmi başlıkta görmüş olduğunuz gibi Mac Complete Comfort Creme. Bunu Msf Natural pudra almak için Mac'e gittiğimde Gamze Mua önermişti. Kuru ciltlere uygun yoğun nemlendirme özelliğine sahip, içinde birçok bitkisel yağların bulunduğu bir nemlendirici bu. Bu arada kendisi blogumuza girip bakmış eğer bu yazımı da okursa onu selamlayıp kocaman öpüyorum:) Msf pudranın altına 188 nolur fırça ile uygulamıştı. Sürdüğü zaman kremin nemlendirmesi o kadar hoşuma gitti ki ertesi gün gidip aldım. Yalnız Msf pudranın sürüldüğü akşam yüzümü yıkadığımda minik birkaç sivilce çıkmıştı yüzümde, Dönemsel veya pudradan kaynaklanıyor diye düşünmüştüm. Tamamen yanılmışım! Kremi alıp gece gündüz kullanmaya başlayınca ne kadar yanılmış olduğumu gördüm. Cildim kustu! Her gün üç dört tane irili ufaklı sivilceler çıkıp durdu, üstüne üstlük kızarıklığım yani cildimin hassasiyeti iyice arttı. Bunun üzerine Mac'e gidip dilekçe yyazmakta buldum çözümü ürün değişimi için, Sonra geri dönüş yaptılar, aradılar ve iki gün içerisinde ürünümü değiştirdim. Allahtan Mac diğer markalar gibi sorun çıkarmıyor, başka mağaza olsa ohooo elimde kalırdı ürün yok efendim siz yanlış kullanmışsınız tarzı muamelerden dolayı:). 

Bu arada Gamze Mua da cildime bu şekilde zarar verdiğini öğrenince üzüldü, denemem için Mineralize All Over Lotion sample ı verdi. Her ne kadar süüten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yese de sanırım ben bunu denicem sırf en sevdiğim mua önerdi diye:) İşte böyle sevgili okuyucularım.. Şimdi Bioderma Ürünlerimi kullanmaya başladım, cildim gözle görülür şekilde toparlandı, düzeldi. En azından isilik şeklinde çıkan sivilcemsi küçük bezelerden kurtuldum.


Fakat bunun dışında ürüne bakarsak nemlendirmesi gayet iyi, ciltte yağlanma yapmıyor. Herhalde bu yaşadığım deneyimin üzerine kimse almak istemez; ama gene de gözü kara olanlar varsa fiyatı 79 tlydi bn aldığımda; zamla beraber ne kadar oldu bilemiyorum..


Sevgilerimle,
Larinia..








4 yorum:

  1. Senin adına üzüldüm benimde çok hassas bir cildim var her ürünü kullanamıyorum geçmiş olsun sana :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim napalım hassas cilt sahibi olunca gönül rahatlığıyla her ürünü kullanamıoruz:)

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun canım forumda da okumuştum :S ve ne kadar uzunnn bir içerik listesidir o :S

    YanıtlaSil
  4. eet yüzüme zarar verdikten sonra içeriğini okuyunca ne kadar uzun olduğu benim de dikkatimi çekmişti saol cnm=)

    YanıtlaSil