25 Temmuz 2011 Pazartesi

Nars ve Mac Alışverişim..:)

Merhabalar...!!Bugun biraz gezineyim,dolaşayım derken Bağdat Caddesindeki Nars'a girdim yine..Yeni yaz koleksiyonu,sonbahar koleksiyonu hakkında bilgi almayım derken bikaç parça ürünle buldum kendimi yine.. Aldıklarım koleksiyon ürünü değil,her zaman Nars'ta bulunan ürünlerinden.Karşısındaki Mac'e de uğradım ardından..


Nars Nico Allık.Aydınlatıcı olarak daha çok kullanılan bu allığı özellikle allıktan sonra üzerine uygulamayı düşünüorum pudra-toz tarzında bir ürün olduğu için.Toz aydınlatıcılardaki favorim henüz hala Mac Sof& Gentle aydınlatıcı..Bakalım onu tahtından edebilecek mi..??Kullandıkça yorumlara yazacağım burada..

Nars Love Joy Allık:Bu allığı alıp almama konusunda tereddütte kalmıştım.Fakat elimde hep pembe tonlardaki allıkların çokluğu,Merve Muanın ısrarları:) sonucunda o da alışveriş poşetime girmiş bulundu..:)

Nars Amour Allık:Yine pembe tonlarda bir allık..Yine ben..:)

Nars Deep Throat Allık:Bu allık hakkındaki yorumlarımı daha sonra ayrıntılı olarak yazacağım..Yine pigmentli bir allık..188 nolu fırçayla uygulamayı düşünüorum.

Mac Soft &Gentle Aydınlatıcı Pudra:Favorim toz aydınlatıcı:)Elimdeki azaldıgı için yenilemek istedim..

Mac Well Dressed Allık:Daha çok mürdüme yakın mor arası gibi görünen bu allığı Larinia da kullanıyordu,tanıtımını yapmıştı hatta.O zamanda alıp almama konusunda tereddütlerim vardı,yüzümdeki duruşunuda bildiğim için almakta tereddüt etmedim bu sefer:)Fiyatı=58 tl.

Nars Sweet Dreams Gloss:Görünce aşık oldugum bir gloss bu..!!Özellikle yine rujlarından olan Cruisingin üzerine bu glosstan sürünce harika bir ikili oldu diyebilirim..:)

Nars Turkish Delight Gloss:Güzel doğal duran bir gloss..

Nars Sunset Strip:Turuncumsu gibi duran bir gloss..Tam bir yaz rengi..!!:))

Glossların fiyatı 55 tl..Allıkların fiyatı 65 tl..
Sevgiler..

                                                                         Paylaşan:Zencefilkız

4 yorum:

  1. hepsi harika gözüküyor güle güle kullan bende artık mac allık fiyatını 58e çıkardığına göre artık narstan alırım diyordum gayet mantıklı bir fikirmiş elimde torrid var acaba diğer seçenek ne olmalı :)

    YanıtlaSil
  2. Ayrıntılı fotolarınıda isteriz :)

    YanıtlaSil
  3. harika bir alışveriş olmuş :) nars nico'yla turkish delight'ta gözüm var :D bu arada tubiss'e katılıyorum mac allık yerine direkt nars alalım bundan böyle :)

    ayrıca blogunuz süper, şu an kozmetik alışverişi yapmak istiyorum, hem de çook :D tahmin edeceğiniz gibi takipteyim, kendi bloguma da beklerim - her ne kadar kozmetik ağırlıklı olmasa da :)
    edankb.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ah ah bir zamanlar 65 tl idi allıklar. şuan 85 malesef

    YanıtlaSil