24 Temmuz 2011 Pazar

Yves Rocher Nemlendirici Ruj 42 Orange Capucine

 Bugünkü jübilemi yine bir ruj tanıtımı ile yapayım dedim. Bu sefer markamız Yves Rocher. Y.R. mağazaları yenilendiğinden şu an %50'ye varan bir indirim var birçok ürününde. Ben de 23 liraya gelen bu ruju denemek istedim. Memnun kaldım mı? Evet. Tekrar alır mıyım? Evet fakat farklı renklerini(yeni renkleri denemekten çok hoşlanıorum rujun rengini beğenmememle ilgili bir durum değil bu). Bu ruj nemlendiricisi serisine ait dudağı hem nemlendiriyor hem de inanılmaz pigmentli ve aşırı kalıcı. Resmen çıkmıo tüm gün ruj dudağımdan bir şeyler yiyip içsem bile. Belki renginin canlılığından da kaynaklanıyor olabilir. Kokusu inanılmaz güzel. Tahmin edin bakalım rengi ne? Canlı bir turuncu:) Zaten benden başka renk beklenmezdi, kafayı yediğimin ispatı artık:) Şimdi de Vanilla Beige rengine takmış durumdayım, indirim bitmeden ruj koleksiyonuma onu da ekleyivereyim diorum.
Yves Rocher bu ruj için ne demiş:
"Kremsi, kolay sürülen, nemlendirici, besleyici yapısı ile akmaz, bulaşmaz. Mükemmel kapatacılığı ile dudaklarınıza pürüzsüz, ışıl ışıl bir görünüm ve dolgunluk kazandırır. Yoğun renkleriyle dudaklarınızı güzelleştirir, kalıcılığını uzun süre korur."
Böyle işte sevgili okuyucularım, bu arada Vanilla Beige hakkında yorum isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak forum arkadaşımız olan Archi'nin yorumunu okuyabilirsiniz.


http://sofreshnews.blogspot.com/2011/07/yves-rocher-rouge-creme-hydratant.html

Sağlıcakla Kalın!





2 yorum:

  1. larinia, verdiğin link için teşekkürler öncelikle :) bu rujların yapısını gerçekten beğendim, kurutmuyor, kuru olan yerleri belli etmiyor.yves rocher den bayağı topladım bir şeyler, mutlaka beklerim bloguma:) sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. rica ederim cnm=) aynı şekilde ben de bu rujlardan çok memnunum mümkünse bütün renklerini alasım var, ayrıca snn blogun sıkı takipçilerindenim. öpüyorum=)

    YanıtlaSil