3 Ekim 2011 Pazartesi

New Peptin Dudak Dolgunlaştırıcı



Bundan yaklaşık 2 ay öncesinde bu ürünü almıstım mağazadaki görevlinin ısrarları üzerine.Aslında normalde bu tarzdaki ürünlere inancım fazla yok..Birtek arada gloss tarzında olanlar dikkatimi çekerse çekiyordu o kadar.Gelelim elimdeki bu ürüne..New Peptin dudak dolgunlaştırıcı..İçeriğinde meyve aromaları,antioksidanlar bulunan diğer bir anlamda hem dudaklarda botoks etkisi yapmayı vaat eden,hemde bir yandanda dudak bakımını yapan bir ürün..Paraben içermiyor..

Günde 1-2 defa dudaklara uygulanıyor.Düzenli kullanımla birlikte 3.haftadan itibaren dudaklarda doku artışı ve dolgunluk vaat ediyor.Peki oldu mu sizce benim dudaklarımda..?Hayır..Şahsen ben 5.haftada olmama rağmen dudak dolgunlaştırma yönünden hiçbir etkisini göremedim.Dudaklarımda hiçbir farklılık olmadı.
Sadece dudaklarımı çok güzel bir şekilde nem verdi o kadar..Başkada bir artısını göremedim.38 tlye almıstım sanıyorum.Bir dahada alırmıyım,sanmam..

                                                                 Paylaşan:Zencefilkız

10 yorum:

  1. ne desem ki geçmiş olsun diyim:) Hiç biri verilen vaadleri yerine getirmiyor nedense hepsi hayal kırıklığı , olsun madem iyi nemlendiriyor kullan bitsin cnm ;)

    YanıtlaSil
  2. canım ben ip dudaklı(:p) bir arkadasımın gazına gelip golden rose lip plumper diye bir şey almıştım. aynı işlevi goruyormus :) bendeki etkisi ise ilk 3-5 dakika dudakta karıncalanma ve yanma. sonrasında da hafıf bir sis goruntu. ki benim dudaklar zaten dolgun sayılır :)
    yalnız bunların etkileri kalıcı olmuyor :)

    her yerde goruyorum, ben de su dudak dolgunlastırıcılar hakkında yazayım bi :p

    YanıtlaSil
  3. canım çok severek okuyorum seni twitter adresin yok mu ya :)

    YanıtlaSil
  4. senin dudakların müthiş zaten yanlış yapmışsın! :)

    forumdan daredevil

    YanıtlaSil
  5. canım çantaların devamı yok malesef :( istanbuldan geldiler, bi ihtimal Taba rengi çantam olduğu için ilerleyen zamanda tabayı satışa çıkarabilirim biraz düşüneyimde :) ılk sana haber vericem ok?

    YanıtlaSil
  6. Gamze,evet,haklısın,bu tarzdaki ürünlerin etkisi çok uzun süreli olamıyor malesefki..

    YanıtlaSil
  7. Tanyeli,tesekkur ederim cnm desteğin için,twitter hesabım yok,kullanmıyorum cnm

    YanıtlaSil
  8. grmnyasmin tesekkur ederim:)Arada bişiler deniyoruz işte bazen,maksat heyecan olsun diye heralde:)

    YanıtlaSil
  9. myprincess evet sonuç hüsran oldu biraz:)nemlendirici görevi görüyor şuanda enim için sadece:)

    YanıtlaSil
  10. merhaba,kozmetik bloglarında blog yazılarını paylaşıyorum bildiğin gibi,bu yazına birisi yorum yapmış;uçuk çıkıyor,kesinlikle önermiyorum diye,merak edenler için burayada yazayım dedim

    YanıtlaSil