14 Haziran 2012 Perşembe

Dr.Brandt BB Cream

BB Kremler..Nedir..??Ne işe yararlar..??Kısaca ondan bahsetmek isterim öncelikle..BB Kremler cildi genel anlamda toparlayan,kusurları çok aşırı olmasada kabaca örtmeye yarayan fakat bunu yaparkende aynı zamanda cildin berilakımını yapmayıda ustlenen (nemlendirme,toparlama,aydınlatma,lekeleri kısmende olsa iyileştirme,anti-aging gibi..) çoğunlukla Spf guneş korumasıda içeren bir tur mucizevi cilt kremleridir.Özellikle hafif yapıda ve cildi yormayan yapıları nedeniyle yazın pekçok insanın favorisi haline gelen bu ürünler güneş koruma özelliğide ekstra puan kazanıyorlar bizden.Ülkemizde yeni yeni BB krem kavramı belleklerime yerleşirken firmalarda en iyi en fasla özellikle kremi yaratmak için birbirleriyle yarışır haline girdirler..Dior,Clinique,Dr.Brandt,Garnier...Bu ve buna benzer daha pekçok markadada bulunmakta..

 

Renkli nemlendiriciden farkı nedir..??Renkli nemlendiriciler çoğunlukla cildi nemlendirirken aynı zamandada kapatıcı ozelliğine sahiptirler.BB kremlerse bunlara ilaveten cildin bakımını sağlama,bariyerini kısmen düzgünleştirme kısacası dahada fasla cilt için bakım yapma özelliğine sahiptirler..

 

Gelelim bugun sizlere tanıtacağım Bir BB Krem olan Dr.Brandt markasının çıkarmış oldugu BB Cream..




Avantajları:

 

*Spf 35+++ gibi oldukça yüksek derecede koruyucu özelliğe sahip olması

*Anti-aging etkili bir krem olması

*Yapısının çok ağır olmaması

 

Not:Kapatıcılıgı orta duzeyde

 

Dezavanajları..:

 

**Yuzumu inanılmaz gerdi kuruttu şahsen benm.Kaldıki cildim karma bir cilttir,kuru değildir.Fakat cildimin surdukten kısa bir sure sonra inanılmaz gerildiğini hissettim.Devamındada kuruluk oluştugunu..

**Renk olarak tek çeşit olması,renk skalasına sahip olmaması..Dolaysylda cildimin rengine asla uymadı. Nc 15im ben mesela (yazları nc 20'ye donebiliyorum çok guneşlendiğim zamanlarda),fakat cildime inanılmaz koyu geldi..

 

Kısacası begenmediğim bir krem oldu açıkçası..

 

Fiyat:102 TL..

 

                                                                                     Paylaşan:Zencefilkız

 

7 yorum:

  1. Tatlım beğenmemiş olmana üzüldüm=( Sende sanırım Nars da vardı onu tanıtabilir misin peki birde ciltte duruşunu da merak ediyorum fotolasan?

    YanıtlaSil
  2. Evet Nars'ın renkli nemlendriciside bende var.Onuda yazılacak yazılar arasına ekleyeyim o halde.pekala ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok merak ettiğim bir ürünü tanıtmışsın :) Bana Sevil'de göstermişlerdi bunu, tek renk olduğunu ve en açıktan en koyu cilde kadar uyum sağlayabilen bir renk formülü olduğunu söylemişlerdi, sanırım ambalajda da öyle bir ibare var. Renk sorunu yaşadıysan demek ki fasa fisoymuş bana söyledikleri :D

    YanıtlaSil
  4. Evet kesinlikle cildimle renk olarak uyum sağlamadı.Yuzumde çamur gibi durdu resmen

    YanıtlaSil
  5. merak ettim bak şimdi :) arıca bende bloguma beklerim :) http://bugunnesursemm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Ben Dr.Brandt CC Mat with Signature Shinerase kremini merak ediyorum sizin anlatttığınız bb kreminden farkı nedir ? Karma cildim var ve bu söylediğim kremimi yoksa başka bi marka bb kremimi alsam kararsız kaldım.

    YanıtlaSil
  7. cc kremler bb'den ekstra olarak cildin renk tonunu düzenler ve eşitlik sağlar.

    YanıtlaSil