15 Haziran 2013 Cumartesi

Gratis Alışverişi ve Diğerleri..:)

Merhaba.Babalar günü dolayısıyla Gratiste indirim vardı önceki günden beridir.Bende bu indirimi fırsat bilip bir suredir aklımda olan ancak indirimde alırım diye dusundugum urunlerden bazılarını aldım.

 



*Giovanni Avacado&Olive Oil Mask-Saç Maskesi

*Giovanni Keratin Durulanmayan Sprey

*Giovanni Keratin fön öncesi Sprey

*Benri Kare Pamuk

*Tek kullanımlık çeşitli saç ve cilt maskeleri..

*Giovanni Volume Shampoo

*Giovanni Kuru ve yıpranmış saçlar için Derin onarım maskesi

*Leopar desenli mendil

 

 Diğer alışverişlerim bunlarda..:

 Bu sefer biten ürünlerimden ziyade hepside yeni denemeyi dusunudugum bu amaçla alınmış olan yeni ürünlerimi ve alışverişimi sizlerle paylaşmak istedim..




Vera Wang Parfum: Bu almış olduğum Vera Wang'in klasiklemiş parfumunun konstre olanı.15 ml.. Kokusunu beğendiğim için daha yoğun olması adına konsantre olanını tercih ettim.Fiyatı 519 tl idi.. Açıkçası özel günlerde (düğün,kokteyl vs gibi..) Kullanmak adına aldım sadece diyebilirim size..

 

Shiseido Zen Parfum:Anneme aldığımız bir parfüm oldu bu..Kokusunu beğendiği için bu seferki terchimiz Shiseido'dan yana oldu.213 tl idi fiyatı..

 

Burberry Body Parfum:Kendime aldığım bir parfüm..Bunu uzunca bir zamandır merak ediyordum fakat birtülü kokusunu tam olarak deneme fırsatı bulamamıştım.İlk kez aldığım için bu parfümü kucuk boy olan 35 ml olanını terch ettim.130 tl fiyatı..

 




Caudalie Uzum Suyu Sprey:Bu spreyi yıllardır kullanıyorum diyebilirim.Özellikle cildimi nemsiz hissettiğim zamanlarda dönem dönem kullanmayı tercih ediyorum.Bulundugum şehirde artık ithal edilmeyeceğini öğrendiğimden beridir netten araştırıyordum nereden alabilirim diye.Bir süre once onlineeczane.com'dan aldım. Birkaç gün öncesinden elimde oldu.Hazır denk getirmişken 200 ml'lik olanını aldım açıkçası..Nem verme özelliğini seviyorum..:)

 

John Frieda Kofre:Volume serisinin bazı urunlerini (kopuk,sprey..) daha önceden denemiş ve çokda memnun kalmamıştım.Ancak bu kofreyi bir kozmetik mağazasında (platin) %50'de görünce almazsam olmazdı açıkçası..Bakalım memnun kalacakmıyım..

 

CW Nem Maskesi:Watsons'larda bu marka bir suredir bir alana bir bedava şeklindeydi.Bende bu ürünü merak edip aldım.12.99 tl idi fiyatı..

 

Divinia Whitening Powder:Bir çeşit peeling pudrası tarzında bir urun..Peelingde diyebiliriz.Bu blogda bir arkadaşımız (adsız olarak yorum bıraktığı için ismini bilemiorum) Cildi daha aydınlık gösterdiği ve lekeleri giderdiğini söylediğiiçin merak etmiştim ve aldım devamındada..19 tl fiyatı




*Kanebo Silky Peeling

 

*Alterna Bamboo Saç Kremi

 

*Essence Floral Grunde Koleksiyonundaki Oje

 

Alışverişim bu şekildeydi..

 

Sevgiler..:)

 

                                                                              Paylaşan:Zencefilkız

 

9 yorum:

  1. Hepsini gule gule kullan canim :) giovanni onarici maskeden ben cok memnunum sen de seviceksin bence :) divinia markali urunu merak ettim nereden aldin acaba?
    Buarada blogumun adresinde kucuk bir degisiklik yaptim; makeupaddictsblog.blogspot.com oldu artik :)
    xx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekur ederim cnm:) Giovanni maskeyi merak ederek aldım açıkçası.Bakalım umarım bende memnun kalırım,sende güle güle kullan bu arada:) Divinia markası watsonslarda satılıyor,ordan aldım ben. Blogunada hemen bakıyorum cnm;)

      Sil
    2. Tesekkurler canim :) buarada npw almond oil sac maskesini de siddetle oneririm cok memnunum :)

      Sil
    3. O maskeyede bakayım bende o halde gittigm zaman.Tesekkur ederim cnm söylediğin için ;)

      Sil
  2. Platinden yola çıkarak sanırım aynı şehirdeyiz :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan snıf peçeteyi sende seveceksin çünkü baya iyi (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok saol Madame Kokoş,deseni ilgimi çektiği için aldım açıkçası,e iyiymisde madem,sevindim :)

      Sil