28 Aralık 2015 Pazartesi

Kerastase Therapiste Maske




Kerastase'ın terapistlerin titizliğinden adeta ilham aldığı yeni serisi olan mavi kaplı bu serinin en büyük özelliklerinden bir tanesi aşırı yıpranmış saçların onarılmasını,saçın elektriklenmesini kontrol altına alarak daha yoğun,parlak,canlı ve kuruluğunu ortadan kaldırmayı vadeden,pekçok olumlu özelliği birarada bulundurmayı sunan bir seriside diyebiliriz kendisine sanıyorumki..

 

Hangi tip saçlara uygun..??: Özellikle kalın telli,yıpranmış,aşırı yıpranmış,erozyona uğramış ve kuru saçlara öneriliyor.Saçın elastikiyetini geri kazandırmayı vadediyor.

 

Gözlemlerim..: Kullandıgım süre içerisinde özellikle saçlarım çok daha parlak ve esnek,yumuşak adeta yumuş yumuş saçlar elde ettiğimi söyleyebilirim. Saçlarımda herhangi bir ağırlık,yağlanma yapmadı. Saç kırıklarını onarıcı bir etkisinden ziyade bana göre saç uçlarındaki yeni kırıkların oluşumunu duzenli kullanımda büyük ölçüde engelliyor.

 

Kullanımı: Banyo sonrası hafifçe nemi alınmış saçların boy ve uçlarına (diplere değdirmeden,uçlarına yoğunlaşarak) uyguluyorum.Ardından streç bir boneyle tüm saçı kapatıp 5-6 dakika kadar ısı uyguluyorum ve 1 saat kadar bekletiyorum.Ardından duruluyorum.

 

Çok sevdiğim,severek kullandığım bir maske oldu kendisi..

 

Hayallerinizdeki saçlara kavuşmanız dileğiyle..

 

Sevgiler..:)

 

                                                                                               Paylaşan:Zencefilkız

1 yorum: