31 Mayıs 2011 Salı

Shiseido Stick Fondoten



Bu stik fondoten hakkında öncelikle şunu söylemek istiyorum.Sivilceli ciltler için önermem..Kullandıgınız zaman cildinizide parlama yapabiliyor vede gözenekleri azda olsa tıkadıgını düşünüyoruorum açıkçası.Ben neden kullanıyorum peki?Öncelikle ben bu ürünü fondoten yada cildimi kapatma amaçlı kullanmıyorum onu belirtmeliyim.Sadece konturleme amaçlı kullanıyorum yuzumde açıkçası.O da renginden dolayı.Rengi özellikle konturleme için gerçekten uygun.Bendeki 50 numara,yani baya baya bir koyu rengi. Ama bu sayede,özellikle Burun kenarına surdugum zaman ozellikle daha ince gösteriyor,gölgeleme yapmış oluyorum.Şimdi gelelim ürünün özelliklerine;
Normal ve kuru ciltler için uygun
Kapatıcılıgı yuksek
Spf 15 koruma faktörlü
İçerisinde cilt için yararlı mineral ve besinler mevcut
Temel cilt bakımınızı yaptıktan sonra dilerseniz fondoten olarak(fakat ben bunu sadece kuru ciltler için öneriyorum,diğerlerine kusma yapabiliyor ciltlerri çünkü malesef..) dilerseniz sizde benim gibi konturleme amaçlı kullanabilirsiniz.
Uygulaması kolay,kolay yayılan bir ürün..Fiyatı 90 tl..


Paylaşan:Zencefilkız

2 yorum:

  1. uzmanı bana makyaj yaptığında bu fondoteni kullanmıştı ama karıştırarak yani katkat ürün sürmüştü sonuç mükemmeldi,tabi ben öyle sürmeyeceğim için almamıştım:)

    YanıtlaSil
  2. bende de var bu fondotenden ıslak süngerle uygulayınca en iyi sonucu veriyo ..videolarda hep öyle göstermiş:D

    YanıtlaSil