2 Mayıs 2016 Pazartesi

Bitirdiklerim-Cilt Bakım,Saç Bakım Ürünleri-(Mart/Nisan)


 

Herkese Merhaba..Bir bitenler yazısı ile daha karşınızdayım.Bakalım bu ay hangi ürünleri bitirmişim,hangilerinin bitmesine üzülmüşüm,hangilerinin bitmesi gerektiği fikrine katılmışım hep beraber görelim..



Cilt Bakım ürünleri..:





Estee Lauder Advanced Night Repair Serum: Gece serumu olarakta geçen bu serum hakkında uzunca bir yazım olmuştu daha öncesindede.Tekrardan yinelemeyeceğim ancak hemen yeni şişeyi açtığımı söyleyebilirim devamında.OImazsa olmaz ürünlerimden bir tanesi.Severek kullanıyorum.Bittikçe aldığım ürünlerden..Detaylı inceleme yazısına dilerseniz şuradan tıkkk   bakabilirsiniz..

 

SK-II Göz Çevresi Maskesi: Bir çeşit nem bombası olduğu izleniminide bana veren bu maskeyi ekspres kurtarıcım olarak nitelendirdiğini söyleyebilirim.Özel bir davet,bir yemek öncesinde göz çevremin yorgun olduğunu düşündüğüm zaman birde acelemde varsa hemen direkt bu maskeye başvuruyorum diyebilirim.Tekli pedler şeklinde çıkan bu maskeyi göz altına yerleştirip 13 dakika kadar bekletip çıkartıyorum.Ardından kalan ürünüde cildime yedirince son derece gergin ve daha aydınlık nemli bir göz çevresi ile karşılaştığımı söyleyebilirim.Jelimsi renksiz bir yapıda ve kokusuz.. Bu ürün hakkında ayrıntılı bir yazı önümüzdeki günlerde yazacağımı söyleyebilirim.

 

Murad Clarifying Toner: Her zamanki kullandığım toniklerden.Yenisi açıldı. Bu ürün hakkında ayrıntılı yazıya dilerseniz şuradan tıkkk bakabilirsiniz.

 

Estee Lauder Kil Maskesi: Bittiğine çok ama çok üzüldüğüm bir maske kendisi diyebilirim.İçeriğini oldukça etkili bulduğum ve cildimi çok güzel arındırdığını dusundugum bu maske artık üretilmiyor bildiğim kadarıyla.Cildi verdiği temizlik hissi ve sivilceler ve siyah noktalar üzerindeki başarısı üzerine olmazsa olmaz ürünlerimden birisiydi.Yeni maske arayışlarım başladı diyebilirim maalesef..

 

Glam Glow Nem Maskesi: Hindistan cevizi kokusu ile buram buram yaza götüren bu maske bende vasat bir etki bıraktı diyebilirim.Temizlenmiş cilde uygulayıp tüm gece bıraktıktan sonrasında ertesi sabah verdiğini nem hissi  normal düzeydeydi diyebilirim.Çok fazla bir artı özelliğini göremedim ne yazıkki..

 

Alix Avien Maske: Genel temizlik ve nem verme adı altındaki bu maskeyi uzun zaman öncesinde kullanmıştım.Gramaj olarak oldukça fazla olduğundan dolayı toplamda 4 defa yettiğini söyleyebilirim bana.Nem verme hissi güzeldi yeniden satın alınabilecek ekspres maskelerden birisi diyebilirim.

 

Nivea Deodorant:Kokusu,deodorant açısından başarısını son derece yüksek bulduğum bir ürün. Yenisi satın alındı..

 

 

Saç Bakım ürünleri..:




Davines Nou Nou Pak Nem Maskesi: Oldukça ilginç yapısı,kıvamı ve bitkisel kokusu ile (içeriğinin oldukça yoğun ve bitki özleri barındırması dolayısıyla) bende şaşırtıcı etki yaratmış bir ürün diyebilirim.Bu maske hakkında detaylı bir yazı yazmıştım önceki zamanlarda aslında.Elimde başka kullandığım maskeler mevcut olduğu için şuanda tekrardan satın almayacağım ancak ilerleyen günlerde yeniden kullanmayı düşünebilirim.Detaylı yazısı için dilerseniz şuradan tıkkk bakabilirsiniz.

 

Kerastase Aqua Oleum Serum: Olmazsa olmaz saç bakım ürünüm sanıyorumki bu serumlar..Kuru saçlar ve saç uçları için verdiği nem hissi ve yumuşaklık gerçekten güzel diyebilirim. Kısa sürede etkili bir ürün..Ayrıntılı yazısı için.. şuradan tıkkk bakabilirsiniz.

 

Kerastase Fusion Dose Ceramide (Yeşil Seri) :Kerastase'in ekspres saç serumlarından olan bu serumu bir serumla karıştırarak saça uyguluyorsunuz.Enterasan bir kullanım şekli var.Hayat çimentosu adı verilen bir içerikle,saçtaki kopma ve kırılmaları en aza indirerek saça gereken sağlamlık ve gücü kazandırmayı vaad ediyor.Bu serum/konsantre hakkında detaylı bir yazı paylaşacağım önümüzdeki günlerde..Çok sevdiğim ve yenisini kullandığım bir ürün oldu,kesinlikle..:)

 

Lee Stafford Breaking Hair Şampuan:Kırılgan saç uçlarını güçlendirici ve dökülme karşıtı olan bu şampuanı severek kullandım.Şeffaf yapısı olması sebebi ile saçları daha iyi arındırdığını düşündüğüm bu şampuan içeriği ve kıvamı ilede oldukça güzel..Kokusu her ne kadar biraz keskin parfüm kokusu içersede yeniden satın alabileceğim ürünlerden kendisi..

 

Benim son zamanlarda bitirdiğim ürünler bu şekildeydi diyebilirim.Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz,nelerden memnun kaldınız..?

 

Sevgiler..:)

                                   

                                                                                 Paylaşan:Zencefilkız



2 yorum:

  1. davines nounou maskeyi ben de çok sevdim, kokusu saçta kalıyor bir süre ve harika, neme soyuruyor saçı
    Kerastase aqua oleum kuru saçların ilacı gerçekten

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel ürünler bitmiş^^ lee stafford şampuanlarını hiçbir gratiste bulamıyorum artık:(

    YanıtlaSil