19 Haziran 2011 Pazar

Bir Alısveris Postu!

Evet gene dayanamadım alışveriş yaptım itiraf ediyorum hatta bu ayın sonunu nasıl getireceğimi bile düşünmeden; ama kendimi bu aralar mutsuz hissediyorum ve bir şeyler almadan duramıyorum, hayatımdaki tek mutluluk kaynağı alışveriş oldu diyebilirim. Acilen kendime yeni uğraşlar bulmalıyım yoksa bu harcama tarzıyla ömür geçmez.. İlk yükleyeceğim resimdekileri sağolsun babam aldı, forumda daha önce bahsetmiştim fakat itiraf ediyorum buraya yüklemek için birazcık geciktim. Aslında babam kardeşimin doğum günü için gelmişti ama arabada kocaman bir douglas poşetini elime tutuşturduğunda az daha sarılıp öpeceğim diye anayolda adama kaza yaptırıyordum:) Evet öncelikle resimleri ekleyeyim, kullandıkça yavaş yavaş yorumlarımı da yazmaya başlayacağım. Hadi bakalım başlayalım..



Chanel Allure Edp 100 ml
Estee Lauder Advanced Night Repair 50 ml
Ysl Touch Eclat No: 2 Luminous Ivory
Ysl Top Secrets Daily Protective Make-up Base Spf 30
Dior Style Liner Intense Liquid Eyeliner 094- Black


Dior Nude Fondoten 010- Ivory
Chanel Sublime de Chanel 10- Deep Black ( Bu maskara ile gerçekten ne yapacağım bilemiyorum, uzatıcı ve kiprikleri kıvırıcı bir etkisi varmış, ama bnm kirpiklerim hem çok uzun hem kıvrık ama hacimsiz.. Neyse rimel bana birkaç ay dayanır diyerekten tatmin etmeye çalışıyorum kendimi)
Chanel Rouge Coco Shine 57- Aventure
Chanel Rouge Coco Shine 46- Liberte


Şimdiki ürünler ise Türkiye'de bulunmuyor. Üzerine Ürdün yapımı olduğu yazıyor. Artık Ürdün'den gelirken mi getirdi bilemiyorum ama sanırım bunlar benim yeni cilt-saç-vücut bakımı favorilerim olacağa benziyor. Üçü de Ölü Deniz mineralleri içeriyor, bu markanın özelliği de Ahava markası gibi içeriğinde Ölü Deniz minerallerini bulundurması. Tek farkları Ahava İsrail yapımı iken, Fortune Ürdün yapımı.. Bu ürünler için ayrı bir başlık açacağım o yüzden şu an lafı pek uzatmayacğım. İnernette arattım ve sitesini buldum. İncelemek isteyen olursa diye patlaşıyorum.

http://www.deadseafortune.com/
 



Bunlar da getirdiği ürünlerden son bir kısım. Dior kofre ve Ysl makyaj çantası. Ysl makyaj çantasını yeni makyaj çantam yapmayı planlıyorum:)

Başlığı fazla uzatmayayım diye Bir Alışveriş Postu-2 olarak devam edeceğim. Görüşmek üzere!

Sevgiler,
Larinia..

2 yorum:

  1. gözüm gönlüm açıldı bloğunu geziyorum şuan :) Rujlarının hepsini inceledim, beğendiklerimin no.su aldım canım...Dudakların şahane anjelina jolie ' de kimmiş :)))

    YanıtlaSil
  2. cnmm çok teşekkür ederim iltifatın için:) umarm alıp da hoşuna gidenler olmuştur renklerini tam yansıttığını düşünüyorum çünkü fotoların:)

    YanıtlaSil