5 Haziran 2011 Pazar

Kerastase Nectar Thermique


Kerastase..Saç bakımında kult olmus bir marka..Bugun size anlatacağım Nutritive serisinden Nectar Thermique saç serumu..Kuru veya özellikle çok kuru saçlar için olan serinin ozel bakım ürünü olan bu serumun görevi ısıya karşı saçı korumak.Isıdan kastı düzleştirici,fön,maşa gibi yüksek ısılı durumlarda saçın yapısına zarar verilmemesi için saçı adeta bir kalkan görevinde sararak onu olumsuz etiklere karşı koruması.
Olumsuz etkiden kastım 180-185 dereceden bahsediyorum.Maşa,fön uygulama öncesinde saçın geneline az miktarda sürerek(diplerine getirmiyoruz,dokulme yapabilir çunku) ısıdan saçı korumayı sağlıyoruz.Bu ürün saça bakımda yapmış oluyor aynı zamanda..Aşağıda Nectar Thermique uygulanmış ve arkasına duzleştirici geçmiş oldugum saçlarımı görüyorsunuz..
Ayrıca bu ürün saçların daha kolay düzleşmesini sağladıgını dusunuyorum ben..Hem saça daha az zarar verilmiş oluyor böylece daha kısa süre ısı verildiği için,hemde zamandan kazanmış oluyorum.Gayet hoş:)
Parlaklıkda veriyor..Fakat dikkat edilmesi gereken bir nokta var.O da gerçekten az miktarda sürülmesi gerektiği..Benim saçlarım uzun olmasına ragmen fındık buyuklugunden cok az daha fazla kullnıyorum saçlarıma o kadar..Yoksa saçta kaldıkça yağlanma yapabiliyor..Benim saçlarım kuru olmasına ragmen eğerki elimin ayarı kaçarsa bu durumu bizzat yaşadım çünkü..Fakat onun dışında gerçekten güzel bir ürün..
Serum besleyici Gluco-Aktif ile formule edilmiş..Glikoz,lipit,proteinde mevcut..Saçlara besleyicilik sağlamış oluyor böylece..Kremin içeriğiyse şu şekilde..



Saçlarınızın ısıdan yıpranmasını önlemek istiyorsanız eğer bu ürüne bir bakabilirsiniz diye düşünüyorum. Önerirmiyim,öneririm..:)
Sevgiler..

                                                                              Paylaşan:Zencefilkız

2 yorum:

  1. merhaba zencefil kız john friedca pürüzsüzleştirici sütün yerine alternatif bi ürün söyler misin? yurtdısışından senin önerinle sipariş etmiştim şimdi bitti çokta beğendim ama tekrar tanıdıklara sipariş vermeden önce önerebilceğin başka birşey olup olmadığını sormak istedim :)

    YanıtlaSil
  2. kısa kesmeyi düşünürmüüsn saçlarını

    YanıtlaSil