20 Ağustos 2013 Salı

Caudalie Uzum Suyu



Birkaç senedir ara ara kullandığım ozellikle cilt bakımına ek olabilecek ancak son derece etkili ve güzel bir ürün diyebilirim bu sprey için..

 

La roche Posay,Avene gibi birçok dermokozmetik markanın mineral spreyine alternatif olabilecek bir ürün.. İçerikleri her ne kadar aynı olmasada görevleri benzer nitelikte..Özellikle plajda,dışarda sıcak havalardan bunaldığınızda serinlemek için bile kullanabileceğiniz ve bunu yaparkende cildinize nem verebilen bir sprey..%100 organik suyu..Kullandıgım ilk zamanlarda ilginç gelmişti birazda garipsemiştim diyebilirim size..Ama zaman içerisinde gerçektende sevdim bu ürünü..Sıklıkla kullanıyorum..

 

Kullanım Alternatifleri..:

-Hafif nem vermek,cildin nem düzeyini artırma amaçlı kullanılabilir.

-Cildi tahriş eden,epilasyon vb uygulamalar sonra cildi rahatlatma amaçlı kullanılabilir.Şahsen benim alerji olabilecek durumlar için yanımda muhakkak bulunduruyorum.

-Bir çeşit tonik görevide görebiliyor.Ama bu bildiğimiz gözenek sıkılaştırıcı özelliğinden ziyade,cilde nem verme amaçlı olabilecek nitelikte..

-Cildi sakinleştirici özelliği ilede bilinen bu üzüm suyu,içerdiği antioksidan özelliği ile de cildi besliyor diye düşünüyorum.

-Yazları özellikle plajda sıcaktan bunaldığınız yada cildinizin kuruduğunu düşündüğünüz anda iki fıs fıs diye düşünerek hemen kullabilirsiniz,ben öyle yapıyorum mesela:) Güneşle temas edince cilt leke yaparmı acaba derseniz eğer,bende böyle bir etki yapmadı diyebilirim..

-Kılcal damar sorunu olan ciltler için yüzümde acaba ekstra bir durum yaratırmı diye dusundugum halde böyle bir etkide yaratmadı bende..

-Yuzume,koluma,bacaklarıma..kısacası nemsiz bulduğunuz bölgelere uyguluyorum ben zaman zaman..Seyahat boyunuda sıklıkla çantamda taşımaya gayret ediyorum.Çok daha pratik oluyor böylece..

 

-Begendimmi diye sorarsanız eger,evet beğendim..:) Kesinlikle!! ..:))

 

Fiyatı:200 ml olanı 57 tl idi benim en son aldığımda..

 

Sevgiler..:)

 

                                                                          Paylaşan:Zencefilkız

4 yorum: