16 Ağustos 2013 Cuma

Lancome Hydra Intense




Dönem dönem her cildin nem maskesine ihtiyacı oluyor sanıyorum.Özellikle kış aylarında cilt bariyerinin kurumasından ötürü ekstra ihtiyaç duyulan bu maskelere bende başvuruyorum zaman zaman..Düzenli kullanmıyorum çünkü cildim karma olduğu için yaz aylarında bu tarzda ürünler bazen fazla gelebiliyor cildime..Bugün sizlere nem maskelerinden birisi olan Lancome'unkinden bahsetmek istedim..

 Özellikleri..:

 -Normal,kuru ve karma ciltler için uygun olduğunu düşünüyorum.Yağlı ciltler için bu maske gerek yapısı gerekse içeriği gereği fazla gelebilir kanısındayım.Benim cildim kuruya dönük karma olduğu için (yazları karmaya daha yakın oluyor.) rahatlıkla kullanıyorum. Haftada 1 defa (kışları bazen 2'ye çıkabiliyor bu sayı) özellikle kil maskesi uygulama sonrası cildime uygulayarak, kil maskesinin temizlerken oluşturduğu cildin üzerinde nem bariyerinde oluşturduğu kısmende olsa hasarı önleme amaçlı kullanıyorum.Devamında 10-15 dakika bekletip bir kağıt havlu peçeteyle fazlalıkları alıyorum.Eğerki cildim o donem yeterince maske istemiyorsa o zamanla ekstradan suyla durulamamda gerekebiliyor.

 

Yapısı: Kalın bir yapısı olduğunu söyleyebilirim.Hatta o kadarki,cildime sürdükten sonra baya yapış yapış bir his bırakıyor.Bu konuda benden sınıfta kaldı diyebilirim.. Sürümü zor bana göre..

 

İzlenimlerim..: Ozellikle kış ayları gibi cildimi kuru hissettiğim dönemlerde bu maskeyi yanaklarıma daha fazla yoğunlaşarak uyguluyorum.Devamında bazen cildimin hassaslaştığı,kurudugunu hissettiğim dönemlerde maskeyi sürdükten sonra tum gece cildime bırakıyorum.Ertesi sabah uyandığımda yuzumu yıkadığım zaman cildimin daha yumuşak ve neme doymuş olduğunu gözlemledim..Her ne kadar yapısını ve cilde sürdükten sonraki bekleme suresini sevmesemde (o sürdükten sonraki cilt üzerindeki tabaka hali bu maskede beni biraz rahatsız etti cunku..) nem vermesini başarılı bulduğum bir maske oldu kendisi..

 

Sonuç olarak bu maske için memnuniyetim orta düzeyin biraz üstünde..Dönem dönem kullandığım bir maske olarak kalıcaktır kendisi diyebilirim..

 

Fiyatı:108 tl..

 

Sevgiler..:)

                                                                          Paylaşan:Zencefilkız

 

 

4 yorum:

  1. anlatımına bayılıyorum hep yaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.Bunu duymak beni gerçekten mutlu etti:)

      Sil
  2. KATILIYORUM, BİR ÜRÜN BU KADAR MI NET ANLATILIR..
    Bu arada bloğumdaki yayın sorunundan dolayı yeni bir blog açtım.
    modavesaireburcu.blogspot.com yeni adresim. orda yazılarım okuma listelerine düşecek inşallah :) takip edersen çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok teşekkürler Modavesaire:) Blogunu bende inceliyorum simdi hemen ;)

      Sil