12 Ağustos 2013 Pazartesi

Nars Renkli Nemlendirici





Renkli nemlendiriciler şu son özellikle iki yıldır girdiler hayatımızı bir anda.Gerek yazın fondöten kullanım zorluğu (sıcaktan akma yapması,ısıdan dolayı istenilen düzeyde kalıcılık sağlayamaması gibi.. pekçok sebepten ötürü ve özelliklede ağır makyaj istemeyenler için..) oluşmasından dolayı bir tür kurtarıcı niteliğinde bizler için.Heleki şu sıralar güneşin kendini iyice gösterdiği hatta pekçok şehrimizde kavurucu sıcaklarla karşılaştığımız zamanlar için..İşte böyle zamanlarda özellikle renkli nemlendirici bizler için bir tür kurtarıcı özelliğinde.Peki renkli nemlendirici nedir,ne işe yarar,fondotenden farkı nedir..??

 

-Renkli nemlendirici; ağır makyajı tercih etmeyenler ve bir makyajdan çok çok fazla kapatıcılık beklemeyenler için bir seçim..Özellikleri yaz aylarında daha hafif ve doğal bir görüntü için tercih ediyorum ben genellikle..

*-Fondötenden farklı olarak daha az kapatıcı ozellikte ve bunu yaparken bir yandanda cilde nem veren,cildin bakımını yapan (bir nevi nemlendiricinin renklendirilmiş halide denilebilir..) bir üründür.

-Spf içeren çeşitleri günümüzde çoğunlukta.Güneş koruma özelliğinin olmasıda artı bir puan..

*-Genel cilt tonunu eşitleyen,ciltteki kızarıklıklarımı azda olsa kapatsın,cilt tonumu eşitlesin diyenler için bir tercih olabilir.Aslında pekçok özelliği bakımından BB kremi anımsatsada tamamen aynı şeyler değildir.BB krem,fonksiyonel bakımdan çok daha geniş kapsamlı bir ürün renkli nemlendiricilere göre..

 

Nars Renkli Nemlendirici..:




Artı Özellikleri..:

-Cildi çok daha berrak ve güzel göstermesi diye düşünüyorum.Kapatıcılıgıda benim için yeterli geldi şahsen.Çok çok hafifte değil,çok ağırda değil..

-Kalıcılıgı benden tam puan aldı diyebilirim.Gün boyunca makyajımı tekrarlamam gerekmedi.

-Yapısı son derece hafif ve surumu kolay diye düşünüyorum.

-Zaman içerisinde cildimle çok daha uyum sağladığını fark ettim.Ayıcada cildi güzel nemlendiriyor.

-Renk seçenekleride son derece geniş şahsen.Pekçok renkli nemlendiricide renk skalası darlığı yaşadığım için bu markada bu sorunu yaşamadım diyebilirim.Light1 Finland rengi bendeki yani en açığı. Sarı alttonlu aslında biraz ama cildimde sürdüğüm zaman sırıtmadı.(Benim cildim genelde nötr tonlarıyla uyumludur.Örneğin Dior Nude fondötende 010 numarayı kullanıyorum.)

-Güneş koruması yönündende gayet iyi.Spf 30 koruma özelliği güzel..

-Alerji vs. yapmadı bende.

 

Eksi özellikleri..:

Yağlı ciltlerde özellikle yaz aylarında biraz parlama yapabilir diye düşünüyorum.Benim cildim karma mesela (yanaklarım kuru daha çok) bende pek bir sorun yaratmadı ama yinede üzerinden hafifçe bir pudra geçmem gerekebiliyor bazen mesela..Onun dışında herhangi bir eksi özelliğini görmedim.

 

Sevgiler..:)

 

                                                                          Paylaşan:Zencefilkız

6 yorum:

  1. Benim de baya hayrani oldugum bir renkli nemlendirici bu:) canim sana bir sorum var, tom ford fircalar harvey nichols'ta satiliyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet satılıyor.Ben bundan birkaç hafta önce gittiğimde incelemiştim baya çünkü.

      Sil
    2. Peki nasil buldum canim guzeller mi?

      Sil
    3. Begendiğimi söyleyebilirim.Yalnız fiyatları öyle pek makul düzeylerde değil şahsen.Mesela krem aydınlatıcı fırçası vardı,fondoten fırçasıvari bir şey,186 tl idi fiyatı onun mesela.Mac'den filan daha pahalı fırça fiyatları yani.

      Sil
    4. Baya pahaliymis acikcasi, ilk once nars yachiyo'mu alayim bunlari da yurtdisindan alablirim belki :)

      Sil
    5. fiyatı oldukça yüksekler genel anlamda Tom Ford fırçaların evet.. Nars Yachiyo fırçayı almanı önerebilirim bu arada,bende iki yıl oldu ben alalı mesela,son derecede memnunum.

      Sil