27 Ağustos 2013 Salı

The Balm Mary-Lou Aydınlatıcı



Merhabalar..Bugun uzunca bir aradan sonra bir makyaj ürünü yazısıyla karşınızdayım.Bahsetmek istediğim bir çeşit aydınlatıcı..

Aydınlatıcı pekçogumuzun makyajında özellikle kullandığı ürünlerden birisi belkide..Yüzümüzde belirginleştirmek,güzel bulduğumuz taraflarımızı adeta dahada ortaya çıkarma amaçlı yapmış olduğumuz bir nevi makyaj hilesi..Daha aydınlık,daha ışıltılı çok daha taze bir görüntü için tercih ediyoruz çoğu zaman..


 

Mary lou Aydınlatıcı Balm markasının meşhur ürünlerinden bir tanesi aslında..Çoğu zaman Gratis'in indirim günlerinde sabahın erken saatlerinde ilk tükenen ürünler arasında oluyor genellikle tespitlerime göre..:) Bu bilgiye dayanarak birazda rahatça söyleyebiliyorum bunu aslında..Çok tercih edilen bir ürün diye..Gelelim bu ürünün özelliklerine..






-Ben şahsen elmacık kemiklerine,kaş altına,çeneme,göz pınarına uyguluyorum bu aydınlatıcı..

-Az miktarı hemen yetiyor diyebilirim.Pigmentasyonu oldukça yoğun..Dikkatli kullanılmalı diye düşünüyorum dolayısıylada..Yoksa biranda diskotopuna dönüşmeniz kaçınılmaz olabiliyor çünkü..

-Doğal bir aydınlık veriyor diyebilirim.Öyle ben burdayım cinsinden bir tur parlaklık ve aşırı parıl parıl simlilik durumu bu aydınlatıcıda yok..Tam ayarında bir durum diyebilirim.

-Renk tonu olarak hafif pembeye kaçabilen,bir tür şampanya tonu diyebilirim.

-Kalıcıgınıda ben başarılı buldum şahsen..

-Bazı zamanlar sadece özel olarak göz pınarına uyguluyorum.Böylece gözlerim çok daha aydınlık görünüyor.Bir tür göz makyaj tamamlayıcısı oldu benim için..

 

 

Fiyatı:40 tl..

 

Sevgiler..:)

                            

                                                                         Paylaşan:Zencefilkız

2 yorum:

  1. Blogunuzu nars allıklarla ilgili ufak bir araştırma yaparken keşfettim ve geriye gidip baya okudum :) hemen takibe aldım bana da beklerim

    YanıtlaSil
  2. Oncelikle teşekkürler:) Blogunuzu bende hemen takibe aldım bu arada :)

    YanıtlaSil